Hlavní obsah

Africké inspirace na Tchibo.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šálek lahodné kávy Tchibo jste už nejspíš někdy ochutnali. Víte ale, že Tchibo přináší vedle kávy také každý týden nový svět, plný inspirace? Tento týden nově také bytové doplňky a povlečení inspirované Afrikou, její barevností a přirozeností.

Článek

Každý týden nový svět

V průběhu celého roku vám Tchibo každý týden nabízí novou kolekci zajímavých výrobků, které zaujmou designem, kvalitou i funkcí. Témata jednotlivých kolekcí Tchibo pokrývají všechny oblasti každodenního života.

Vybírat si můžete vybavení do kuchyně, bytové doplňky, sportovní náčiní nebo technické novinky. Nezapomínáme ani na módu, proto pravidelně přinášíme nové trendy v oblečení, doplňcích, obuvi i špercích. Ale pozor, každá kolekce je limitovaná a prodává se po omezenou dobu nebo do vyprodání zásob.

Naplňte své sny o Africe

Fascinujicí. Exotický. Přirozený. Právě takový je nový africký styl – design, ve kterém se snoubí tradice s moderními vlivy. Nová kolekce Tchibo s mnoha soupravami ložního prádla a bytových doplňků je inspirovaná krásou přírody. Krásné doplňky v harmonických barvách, které přímo vyzývají ke snění, a se vzory, jejichž předobrazem jsou jedinečná flóra a fauna africkeho kontinentu.

Kromě toho Vám Tchibo v této kolekci přináší také širokou nabídku výrobků z bavlny „vyrobené" v rámci projektu „Cotton made in Africa“. Seznámíte se také s fantastickými návrhy studenta designu Claytona-Emila Coutrierse z jihoafrické Pretorie, který se nechal inspirovat nenapodobitelnou krásou květin ze své vlasti. Prostě a jednoduše: pravý kousek Afriky vstoupí do vašeho domova.

Horké tipy na tento týden

Harmonické barvy vyvolávají pocit klidu – a to je právě v ložnici velmi důležité. Naše saténové povlečení, saténové povlaky na polštář a žerzejová napínací prostěradla jsou vzájemně dokonale sladěné. Na luxusním saténu s jemným leskem naše decentní tony vyniknou obzvlášť dobře. Jako stvořené pro noci, během nichž si můžete nechat zdát něco krásného, třeba právě o Africe.

Již je pravidlem, že každá kolekce Tchibo přináší nejen výběr mnoha barevných variant, dekorů a velikostí, ale také různých materiálů, ze kterých si vybere každá domácnost podle svých aktuálních potřeb. Vezměte si například povlečení. Z kolekce si můžete vybrat ze tří kvalitních, a přesto různých materiálů pro jiné účely:

  • Saténové povlečení z lehké čisté bavlny s hedvábným leskem je příjemné k pokožce a zároveň chladivé i savé. Je praktické, velice snadno se žehlí a zapíná se na knoflíky. Povlak na polštář má elegantní stojatý lem.
  • Povlečení renforcé je neobyčejně měkké a hladké povlečení, které je z jedné strany je s proužky, z druhé s natištěným květinovým motivem. Povlečení dobře saje a vyrovnává výkyvy teplot. A protože je vyrobené v rámci projektu „Cotton made in Africa“, jeho nákupem přispějete i dobré věci.
  • Povlečení z mikrovlákna je pak měkké, lehké a prodyšné stvořené pro letní noci. Hedvábně splývavý materiál je příjemný k pokožce, pro snadné povlékání je vybaven skrytými zipy. Povlečení optimálně odvádí vlhkost a vyrovnává teploty.

Kolekce Sny o Africe však nabízí mnohem více. Vedle pokrývek, přehozů a prostěradel i mnoho polštářků a povlaků na ně, vedle matrace zdravotní i účelovou matraci pro příležitostné hosty, ze které lze snadno složením vytvořit taburet, tak kolekce nabízí i noční soupravu pro pány i dámy. Samozřejmosti je lehká čistá bavlna, kterou vaše pokožka v noci určitě ocení.

Další podstatnou skupinou výrobků v kolekci Sny o Africe tvoří bytové doplňky. Už samotný pohled na barevné odstíny přírodně béžové nebo blankytně modré Vás musí vyvolat když ne vzpomínky, tak alespoň sny o Africe. A ty motivy! Zebří kůže, dekorativní motivy listů a květů nebo suchých větví, nepravidelné struktury keramické glazury nebo realistická fotografie kamenů. S kolekcí Tchibo můžete již dnes přenést Afriku do vašeho domova.

Získejte kupón na 109 Kč a ušetřete na poštovném!

V e-shopu tchibo.cz si můžete objednat newsletter a žádná novinka vám neuteče. Již dnes vám prozradíme, že v nejbližším newsletteru oznámíme akční nabídku se sníženou minimální hodnotou objednávky pro poštovné zdarma. Nenechte si takové zprávy uniknout a přihlašte se k odběru zde: registrace k odběru newsletteru.

Každou středu vám zašleme informace o nové kolekci, v pátek pak newsletter se speciálními akčními cenami, některé jsou dokonce platné pouze pro nákup v e-shopu a pouze pro odběratele newsletteru. A aby bylo vaše objednávání ještě příjemnější, po přihlášení se k odběru newsletteru vám automaticky zašleme uvítací email s kupónem na 109 Kč! Neváhejte a registrujte se k odběru newsletteru ještě dnes.

Související témata:

Načítám