Hlavní obsah

Akné! Je známkou zdravotních potíží?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zhruba polovina žen se mezi třicátým až čtyřicátým rokem života každodenně potýká s nějakou formou akné. Proč se vlastně akné tvoří, jaké jsou odlišnosti a jak proti ní bojovat?

Článek

Nevzhledná akné u dospělých žen není ničím mimořádným. Nežádoucí vlivy působící na kvalitu pokožky jsou hormony a genetika. Až 50 % žen má s akné vrozené problémy, které postihují více členů rodiny. Nejedna žena také postřehla zajímavý fakt: Čím více se přibližuje datum měsíční periody, tím více se zhoršuje kvalita pleti a dostavuje se akné.

Dalšími nežádoucími faktory pro tvorbu akné je stres, kouření či nevhodně zvolená kosmetika. Právě ta může způsobit markantní výsev akné. Při výběru vhodného přípravku proto dbejte především na kvalitu a šetrnost produktu.

Produkty oblíbené řady Aknea obsahují účinný konopný olej a další rostlinné extrakty

Jako velmi účinná pomoc se osvědčila léty prověřená certifikovaná přírodní konopná kosmetika Cannaderm® s řadou Aknea, jež je speciálně určena pro ošetřování a čištění pokožky náchylné na tvorbu akné.

Přípravky této řady jsou ideální nejen pro těhotné a kojící ženy, ale také pro děti. Díky unikátnímu složení všech přípravků se výborně osvědčila při každodenním péči, čištění a tonizaci aknózní pokožky. Veškeré produkty této značky jsou vyráběny podle originálních receptur.

AKCE na nákup produktů řady Aknea na www.cannaderm.cz.

Zakupte jakýkoli produkt z řady Aknea, zadejte unikátní kód NEW3 a získejte poštovné zdarma, akce platí do 29. 2. 2016.

Související témata:

Načítám