Hlavní obsah

Aktuální trendy v ložním povlečení

Foto: rodinnebaleni.cz

Foto: rodinnebaleni.cz

Nevíte si rady s nákupem ložního prádla? V tomto článku vám řekneme, jak na to.

Článek

Ložnice je místem, kde odkládáte své starosti a uleháte k vytouženému odpočinku po namáhavém dni. To, jak moc dobře si v noci odpočinete, ovlivňuje prostředí, ve kterém spíte. Proto je dobré si pečlivě vybrat kvalitní matraci a peřiny a také povlečení. Ačkoliv nabídky obchodů praskají ve švech, dejte si s výběrem načas. První věc, o kterou se při nákupech lůžkovin zajímejte, je materiál.

Foto: rodinnebaleni.cz

3D bavlněné povlečení – ORCHIDEJFoto: rodinnebaleni.cz

Bavlna je stále na výsluní

Není žádnou novinkou, že si prvenství mezi druhy ložního prádla stále drží bavlna Je to materiál s dlouhou historií, který je vzdušný, výborně izoluje teplo a snadno si poradí s absorpcí vlhkosti. Z tohoto důvodu bavlna prochází celou řadou speciálních úprav, a proto můžete bavlněné povlečení zakoupit také v podobě damašku, saténu či flanelu.

Foto: rodinnebaleni.cz

Bavlněné povlečení SABINA EXCLUSIVE – červenáFoto: rodinnebaleni.cz

Nemáte rádi žehlení? Vyberte si krep!

I když byste to na první pohled neřekli, nejčastější verze krepového povlečení bývá také vyrobena z bavlny. Krep je nepřehlédnutelný díky svému zvrásněnému povrchu a i po speciálních úpravách si zachovává všechny příjemné vlastnosti bavlny. Především hospodyňky potěší jeho snadná údržba, protože nevyžaduje žehlení.

Co je letos IN

Na lůžkovinách vás obvykle zaujme jejich design. Rok 2018 se ponese ve znamení fialové barvy, jež je symbolem spirituality, duchovna a srdečnosti. Letos se bude také dařit extravagantním motivům, které nejlépe vyniknou na 3D povlečení. Jak už sám název napovídá, jedná se o trojrozměrné designy, které opticky vystupují z látky. A protože se fantazii meze nekladou, můžete si pořídit v podstatě jakýkoliv design. Mezi oblíbené patří motivy světových metropolí, zvířat a přírody.

Foto: rodinnebaleni.cz

Krepové povlečení ADINA – tmavě hnědáFoto: rodinnebaleni.cz

Nakupujte u specialistů

I když mnoho obchodů láká extrémně nízkými cenami, prodejce si vybírejte pečlivě. Abyste si mohli být jistí kvalitou a slušným jednáním se zákazníkem, nakupujte ve specializovaných obchodech. Pokud preferujete nákupy v klidu domova, doporučujeme internetový obchod RodinneBaleni.cz, kde nakoupíte lůžkoviny s certifikátem OEKO-TEX Standard 100, který zaručuje nezávadnost použitého materiálu. To vše za atraktivní ceny.

Reklama

Načítám