Hlavní obsah

Aréna mužů: Koukáte po jiných ženách, i když si vykračujete s tou svou?

Foto: Thinkstock

Jak to mají chlapi s pokukováním po jiných ženách, když si vyrazí s tou svojí? Zeptali jsme se v dalším díle oblíbené Arény mužůFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kouká na ostatní? Nekouká! Ale když se nekoukáte? Tak kouká! Nebo ne? Do nové Arény mužů přistála další otázka na tělo. Dívají se chlapi na jiné ženy, i když mají po boku svou partnerku? Tak schválně!

Článek

Jdete po ulici vedle svého partnera a naproti jde šmrncovní žena, vaše potenciální konkurentka. Jak se zachová muž? Troufne se na ni pohlédnout, třeba i zhodnotit, nebo bude mít oči čistě jen pro vás? K čemu teoretické otázky? V další Aréně mužů jsme se zeptali na praxi!

Takže, pánové, koukáte po ostatních na ulici, když kráčíte vedle té své?

Jaroslav Vydržel (41 let), Feng Shui praktik a astrolog tradiční čínské astrologie: „Na tuhle otázku musím říct jednoznačně, že ano a je to, než si na to partnerka zvykne a pochopí to, hrozný boj. S ohledem na to, co dělám, je sledování lidí v mém okolí už profesionální úchylka. Lidi mne baví. Tak jako má někdo rád psy nebo kočky, já mám rád lidi. A tak je sleduju. Sleduju je a jejich příběhy, které vypráví tím, jak se chovají a jak jsou oblečeni. Ano oblečeni. Tím jak se oblékneme, vyprávíme svému okolí nějaký příběh o nás. O tom, jak se právě cítíme a jak se k nám má druhá strana chovat. A protože mne lidi zajímají, tak je pozoruju. Muže, ženy, prostě všechny."

Míra Hejda (30 let), moderátor: „Nejsem zrovna drbací typ. Určitě vnímáme lidi jdoucí kolem nás, ale že bychom probírali, že tato žena má moc krátkou sukni a tato kabelku z Turecka, to určitě ne. Navíc já to stejně nepoznám. Takže nekoukám ani nekomentuju.“

Jiří Martínek (25 let), designér: „Samozřejmě. Zaprvé je to prostě reflex, něco jako ucuknutí, když se dotknete něčeho horkého. Příroda to tak chtěla, takže nemá smysl vzdorovat. Zadruhé je to zdravé. Je vědecky dokázáno, že koukáním na ženské poprsí se prodlouží muži život až o pět let. Takže proč nespojit něco pěkného s něčím zdravým? Každopádně, dívat se můžeme na tisíce žen, ale domů si odvedeme vždy jen tu svou jedinou."

Kazma (28 let), moderátor:„Když jdu s kamarádem, tak okukuju a komentuju. Když jdu s přítelkyní, tak jen okukuju. Ale do toho ještě musím okukovat přítelkyni, jestli na mě nekouká.“

Aleš Kalina (47 let), kouč partnerských vztahů:„Abych pravdu řekl, ano, někdy mě krása uchvátí, ale nedělám to zase tak moc, abych partnerku nějak urazil. Když jím jablko, není přece nic špatného se podívat na jiné. Co ale nedělám, je si danou osobu projíždět očima s touhou po sexu. Krása ženy je pěkná věc a není nic špatného si ji užívat podobně jako obdivujeme obrazy v obrazárně.”

A jak to máte vy? Vadí vám, když se otáčí za ostatními, nebo vám to přijde normální a nevinné?

Reklama

Související témata:

Načítám