Hlavní obsah

Ať se zdraví stane vášní

Reklama

Každý by se měl starat o své zdraví. Proto některé zdravotní pojišťovny podporují zdravý životní styl a zábavnou formou vedou klienty k tomu, aby se o sebe a své zdraví zajímali.

Článek

Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra ČR, pojišťovna s kódem 211, motivuje své klienty , aby se víc věnovali svému zdraví,  prostřednictvím projektu Zdraví jako vášeň. Tento projekt vytvořila, aby došlo ke spojení zdraví, kondice a prevence a díky němu můžete zjistit, jaké ZP MV ČR pořádá preventivní programy, kulturní akce a soutěže.

„Naši filozofii charakterizuje heslo: Zdraví jako vášeň!, a my to myslíme vážně – upřednostňujeme zdraví před nemocí a prevenci před léčením. Proto nad rámec základních povinností, kterými je zajištění kvalitní a dostupné zdravotní péče, svým klientům nabízíme i originální projekty a preventivní programy, které jim pomohou se změnou životního stylu či s udržením dobré kondice a zdraví,“ říká generální ředitel Zdravotní pojišťovny Ministerstva vnitra ČR Jaromír Gajdáček.

Vyhrát můžete skvělé ceny!

Vyhrajte notebook či tablet

Jak již bylo řečeno, projekt Zdraví jako vášeň pořádá různé soutěže, a tak se zapojte do soutěže o skvělé ceny od společnosti Fujitsu. Stačí správně zodpovědět dvacet soutěžních otázek, které budou rozděleny do dvou kvízů, a notebook, tablet či jiná hodnotná cena může být vaše. Štěstí máte opravdu ve svých rukou, jelikož o výhercích nerozhoduje losování, ale závěrečná tipovací otázka. Stačí, aby váš tip byl nejblíže. Říjnové soutěžní kolo i předchozí záříjové kolo naleznete zde.

Rozhovor s Pepou Vojtkem

Na stránkách projektu Zdraví jako vášeň můžete najít například jedinečný rozhovor s Pepou Vojtkem, který poskytl právě Zdravotní pojišťovně MV ČR.

Možná jste nevěděli, že tento známý zpěvák byl původní profesí opravář telefonů, ale určitě jste věděli, že se kromě turné s kapelou Kabát věnuje i divadlu, a to především muzikálům. Za sebou má například muzikály Krysař, Hamlet, Tři mušketýři a nejnověji ho můžete vidět v muzikálu Casanova. Jaký má postoj ke zdraví, jak se udržuje v kondici a jak relaxuje? To vše a mnohem více se můžete dočíst zde.

S proměnou pomůže Petr Havlíček

Proměna s Petrem Havlíčkem

Právě odstartovala druhá skupina v projektu Změním se. Hlavní podporou je výživový poradce Petr Havlíček, kterého můžete znát z televizní obrazovky. Tento specialista se svým týmem pomůže deseti odhodlaným pojištěncům, aby se během 3 měsíců změnili dle svého přání jak fyzicky, tak i psychicky. Profily účastníků druhé skupiny můžete vidět zde.

Líbí se vám projekt Zdraví jako vášeň? Staňte se fanouškem na facebookových stránkách.

Reklama

Související témata:

Načítám