Hlavní obsah

Atypické povlečení pro dlouhány i zamilované

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Nákup povlečení nebývá snadný. Dnes se dozvíte, jak vybrat povlečení atypických rozměrů.

Článek

Světu vládnou nové technologie. Nevyhýbají se žádnému odvětví, ani textilní průmysl není výjimkou. Jakkoliv by se mohlo zdát, že na takovém bavlněném povlečení toho není příliš co vylepšit, je tomu právě naopak. Výroba lůžkovin prochází neustálým vývojem, novými výrobními postupy a samozřejmě je také ovlivněna módními trendy. Ne každý však vyhledává klasické vzory nebo velikosti. Chcete-li vědět, jaké možnosti vám dnešní trh nabízí, pokračujte ve čtení.

Jedinečné vzory na 3D povlečení

Poněkud extravagantní druh povlečení si za krátkou dobu získal poměrně velkou oblibu. Vzory opticky vystupují do prostoru, a tak vznikají nádherné motivy přírody, zvířat, velkoměst nebo vesmíru. Pokud vás tradiční abstraktní vzory na povlečení nebaví, 3D povlečení pro vás bude tím pravým ořechovým. Neodlišuje se jen svým designem, ale také způsobem výroby. V tomto případě se barvy stříkají přímo na látku podle předem určené virtuální předlohy. Povlečení 3D je vhodné do dětských pokojíčků, pro větší děti a teenagery i do dospěláckých ložnic.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

3D povlečení BÍLÝ TYGRFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Jste dlouhán nebo zimomřivec? Vyberte si prodloužené povlečení!

Standardní délka přikrývky nemůže vyhovovat každému. Například lidé nad 180 cm vyžadují prodlouženou velikost přikrývky, která se hodí také pro věčné zimomřivce. Ti se totiž potřebuji do přikrývky řádně zachumlat. V takovém případě je namístě se poohlédnout po prodlouženém povlečení, které je o 20 cm delší než jeho běžný ekvivalent.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Prodloužené bavlněné povlečení Šárka – lilaFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Francouzské povlečení pro páry

Spíte rádi se svým partnerem pod jednou velkou přikrývkou? Pak budete potřebovat francouzské povlečení.  S Francií však nemá nic společného, jedná se o set ložního prádla, který tvoří dva povlaky na polštáře a jedna velká přikrývka o velikosti 200 x 220 cm. I toto povlečení seženete v mnoha barevných variacích a designech.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Francouzské bavlněné povlečení TARA DUO EXCLUSIVFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Vyberte si povlečení podle svého gusta

Aby byl váš nákup úspěšný, je třeba nakupovat u renomovaných prodejců. Ti by vám měli být schopni nabídnout ložní prádlo dle vašich potřeb a preferencí. Dnes je určitě výhodné nakupovat na internetu z pohodlí domova. Všechny možné designy si můžete v klidu prohlédnout a rozhodnout se, který bude ten správný pro vás.

Doporučujeme internetový obchod RodinneBaleni.cz, kde vám nabídnou lůžkoviny za výhodné ceny, skvělý zákaznický servis a především širokou nabídku povlečení, prostěradel a dalšího bytového textilu.

Reklama

Načítám