Hlavní obsah

Zloději energie existují. Jak se jim bránit?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Někteří lidé s oblibou odsávají druhým energiiFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vampyrismus jako životní styl negativně naladěných lidí? Ano! Novodobí Draculové existují! Kradou energii a narušují naši auru. Jak se jim bránit?

Článek

Aura je energetické pole člověka, které prozrazuje jeho myšlenky, přání, emoce, schopnosti, zdravotní stav a nálady, čili se dá nazvat zrcadlem jeho aktuálního stavu včetně vitality i skrytých tajemství.

Osoby, jež auru vidí, ji popisují jako jistý vířivý proud. Ale aby nedošlo k mýlce: toto energetické pole se dá také změřit s pomocí přístroje na měření aury a sběr energie, který zanalyzuje situaci okolo energetické aury i z větší vzdálenosti. (Pokud například aura mizí, zvěstuje to zprávu o konci života.) Fotografii zase pořídí speciální kamera Auro-Spektrofotometr 2100, která přeměňuje vibrace a barvy na informace, a tak fotka vznikne, jak popisuje Věra Kubištová-Škochová v knize Zrcadlo okultismu aneb využití tajných věd.

Pozor na Draculu!

Aura jakožto energetické pole člověka podléhá atakům od druhých osob. Jistě najdete ve svém okolí nějakou osobu, která si neustále stěžuje na nespravedlnost osudu. Jste z ní unavená, jen co na ni pouze pomyslíte. Tak tenhle zloděj energie se nazývá upír - bere si, co mu nepatří. Byť třeba pouze nevědomě přenese svoje starosti nebo stres na někoho jiného. Po setkání s ním se člověk cítí unavený, podrážděný a bez energie. Aby ne, upír si ji všechnu vzal, respektive narušil doteď vyrovnané biopole.

Dá se mu příště ubránit? Jak se to vezme. Je dobré se mu samozřejmě vyhnout, nebo po jeho útoku doplnit ztracenou vitalitu a rovnováhu pozitivní energií. Jak? Výborným tipem je třeba procházka po lese a tichá komunikace se stromy, neb zdravé a silné kousky mají moc předat osobám něco ze svého nitra a naplnit tak nešťastníka novou energií. Až tedy uvidíte v lese někoho, kdo objímá strom, není to blázen, ale znalec problematiky, který se tak šel vypořádat třeba s vampyrismem své tchyně nebo šéfa...

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Rovnováhu obnovíte procházkou po leseFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Pozitivní mysl má smysl

Dobrou zprávou je, že pozitivním smýšlením můžeme, jak se tak říká, nakazit osoby ve svém okolí a ty samozřejmě i nás. V myšlence je obrovská síla a mistři duchovních učení to vědí, neboť jsou toho názoru, že deprese je pouze stavem mysli... Mno, jestli je to tak nebo tak, spojení barev s povahovými vlastnostmi člověka je podle přístrojů prokazatelné.

A o čem vypovídají barvy aury?

  • Červená barva znamená aktivitu, otevřenost, zdraví.
  • Zelená je znakem změn, klidu i lásky.
  • Oranžová hlásá radost ze života, otevřenost a inteligenci.
  • Žlutá vypovídá o rozumu, intelektu, organizačních schopnostech.
  • Bílá poukazuje na spiritualismus, duševní bohatství a mnoho energie.
  • Fialová znamená fantazii, umělecký talent a intuici.
  • Světlemodrá je projevem uzavřenosti, věrnosti i samoty.

Barvy se posuzují ještě z hlediska diagnostiky zdravotního stavu osob, pak se třeba červená dělí ještě na světlou, jasnou, tmavočervenou, červenohnědou... Jak je vidět, tak barvy ovlivňují náš život víc, než bychom čekali. To, jaké barvy si vybíráme na oblečení či do bytu, svědčí o naší povaze a životním postoji. Pro zlepšení nálady se tedy obklopujte pozitivními barvičkami, které prosluní vaši duši.

Reklama

Související témata:

Načítám