Hlavní obsah

Až ve světě jsem našla své štěstí!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Seděl v rohu a svíčka mu ozařovala tvář...Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Žiju již šestým rokem v Londýně, kam jsem se vydala naučit se jazyk, poznat jinou zemi a hlavně odpoutat se od bývalého přítele, který nebyl schopen smířit se s naším rozchodem.

Článek

Odjela jsem jako au-pair do Londýna a po roce a něco jsem HO poznala. Bylo to v českém klubu pro Čechy a Slováky žijící v Londýně.

Uhranul mě svou košilí

Přišel se podívat, jak ,,paří Češi a Slováci". Už od první chvíle jsem ucítila ten zvláštní pocit, který mě donutil se otočit a podívat se na nově příchozího. Měl velmi zajímavou košili. Mám ráda módu a tahle košile byla úžasná, bohužel jsem však dobře neviděla jejího nositele. Tak jsem se otočila zpět ke kamarádce, abychom dokončily rozhovor. Ten zvláštní pocit mi nedal, a poněvadž jsem seděla k němu zády, navrhla jsem změnit místo, kde bych měla lepší výhled. Jakmile jsme si přesedly, naše oči se přes celou místnost potkaly.

Dokud nás smrt nerozdělí

Seděl tam v rohu se svíčkou, která mu ozařovala tvář, a já začala být velmi zvědavá zjistit více o tomto muži. Prostě a jednoduše - byla to láska na první pohled a ani moje delší cesty na druhou stranu světa (Čína) hned po seznámení nás neodloučily od naší lásky, která trvá dodnes a je stále silná.

Můj vyvolený, nyní již manžel a nastávající otec mého dítěte, které se narodí každým dnem, je z Austrálie, kterou jsem již navštívila. Moje tchyně, tchán i švagr jsou super lidi, se kterými jsme si padli hned do oka. Příští rok se plánujeme přestěhovat do Austrálie.

Láska s cizincem má někdy dobré, někdy špatné konce, ale i po čtyřech a půl letech společného každodenního života se pořád milujeme a těšíme se, jak se na konci pracovního dne potkáme a popovídáme si. Doufám, že vám můj příběh pomůže.

Reklama

Načítám