Hlavní obsah

Báječná dovolená na horách? Máme tip!

Reklama

Dokonalé zimní štěstí pro celou rodinu, to je Serfaus-Fiss-Ladis v Tyrolsku od 6. prosince 2013 do 22. dubna 2014. Vyrazte tam společně a zažijte nezapomenutelné chvíle!

Článek

Základním předpokladem zimních radovánek je výšková poloha od 1200 do 2820 metrů nad mořem (celkem 212 km sjezdů, z toho 160 km sjezdovek zahrnutých do měření o ploše 450 hektarů). Renomované lyžařské školy nabízejí jedinečnou výuku a profesionální péči i těm nejmenším. V serfauských dětských lyžařských areálech Kinderschneealm a Murmlipark a Bertině dětské zemi ve Fiss-Ladis vykrajují děti hravou formou své první obloučky.

Speciální areál bude vaše děti bavit

Zatímco o děti je pečlivě postaráno, užívají si rodiče bezstarostnou jízdu na širokých sjezdovkách Serfaus-Fiss-Ladis. Těm z nich, kteří o dovolené hledají mimořádné chvíle, doporučujeme vyzkoušet především tuto dvojici: „První stopa“ zajišťuje nezapomenutelný zážitek, totiž vychutnat si jako první, jaké je zaříznout své hrany do neodolatelného „manšestru“ čerstvě upravené sjezdovky. Během akce „východ slunce nad jezerem Hexensee“ si přijdou na své i nelyžaři, protože úchvatné přírodní divadlo při východu slunce ve výšce téměř 2600 metrů strhne doslova každého. Odměnou za brzké vstávání je vydatná horská snídaně na chatě Hexenseehütte.

Nechybí ani adrenalin

Rodiny se baví díky mnoha rozmanitým lákadlům: adrenalinové zážitky na široko daleko vyhlášených atrakcích, jako je Fisser Flieger, Skyswing a Serfauser Sauser, výprava do poutavého světa na Medvědí sjezdovce či stezce Murmlitrail nebo Bertina, země indiánů a Svět jeskyní ve Fissu – to je to pravé.

Zlatými hřeby večerního programu jsou „Adventure Night Serfaus“, „Nightflow Fiss“ a představení „Magic Ladis“. V Serfausu a Fissu předvádějí každý týden učitelé lyžování a snowboardingu své akrobatické kousky. V Ladisu zase hraje prim mystická nálada.

O takovém lyžování se vám ani nesnilo

Bližší informace:

  • Serfaus-Fiss-Ladis Information
  • A-6534 Serfaus/Tirol
  • Telefon +43-5476-6239
  • Fax +43-5476-6813
  • info@serfaus-fiss-ladis.at
  • www.serfaus.com

Reklama

Související témata:

Načítám