Hlavní obsah

BeBe Brumík vytáhne malé ospalce z postýlek

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nechce se po ránu vašim malým nezbedům z vyhřátých postýlek? Zkuste je nalákat na nového piškotového méďu BeBe Brumík Snídaně.

Článek

Většina maminek by jistě potvrdila, že ranní vstávání je téměř v každé rodině spojeno s velkým shonem. Malí raubíři odmítají opustit své postýlky, nechtějí si čistit zoubky, a už vůbec nemají pomyšlení na snídání. „A přitom snídaně by měla tvořit základ každého dne, bez kterého by byly děti bez energie a ve škole by se těžko soustředily,“ říká nutriční specialistka z FTNsP Lucie Růžičková. Proto přichází nový BeBe Brumík Snídaně, který je oproti klasické Brumíkově svačince určen přímo k snídani a malým mlsalům zpříjemní všední ráno. Stačí, když k piškotovému méďovi maminky naservírují kousek ovoce, jogurt, oblíbený nápoj a vyvážená snídaně je na světě.

BeBe Brumík Snídaně je o polovinu větší než jeho starší bráška, je vyrobený s přídavkem celozrnné mouky a obsahuje i mléčnou složku. Samozřejmě neobsahuje žádná barviva ani konzervanty. Maminky mohou své děti překvapit Brumíkem Snídaně hned ve dvou nejoblíbenějších příchutích – vanilka nebo meruňka. Praktický obal nového Brumíka je navíc vymyšlený přímo pro malé dětské ručičky, takže si jej děti zvládnou otevřít samy jedním tahem.

Dopřejte svým dětem vyváženou snídani!

Brumíkovy recepty pro vyváženou snídani

Brumíkovo snídaňové menu

Ovocnou pochoutku připravíme tak, že na menší párátko napichujeme střídavě různé druhy ovoce, například přepůlené hroznové víno bez pecek, jednotlivé dílky mandarinek, kousky banánů anebo jiné oblíbené ovoce. Děti si mohou zkusit s pomocí maminky ovoce napichovat samy a tím se zapojit do přípravy snídaně. Mezi jednotlivé dílky ovoce můžeme přidat i malé kousky tvrdého sýra. K této ovocno-sýrové dobrotě už zbývá jen přidat Brumíka Snídaně a voňavý mléčný nápoj.

Snídaně pro dobrý zrak

Čerstvou mrkvičku nastrouháme na jemném struhadle, smícháme s bílým jogurtem, osladíme medem a dochutíme citronovou šťávou. Mrkvový salát dáme do malé mističky. Na salátu si děti pochutnají hned poté, co spořádají BeBe Brumík Snídani. To vše mohou zapíjet jogurtovým nápojem.

Skořicové jablíčko

Z menšího jablíčka vykrojíme střed a důkladně ho umyjeme. Abychom nezapomněli na pohodu svátečních dní, posypeme jablíčko trochou skořice. Vložíme ho do trouby položené na papír na pečení a upečeme. Voňavé jablíčko doplní skvěle BeBe Brumík Snídaně a sklenice mléka.

Více na www.brumik.cz.

Reklama

Načítám