Hlavní obsah

Bez plavkových doplňků se letos na pláži neobejdete

Foto: Le Chaton

Plážové doplňky chrání před sluncem a podtrhnou váš stylFoto: Le Chaton

Dokonalé plavky už máte vybrané, opalovací krémy připravené, ale nezapomněly jste na něco? Na dovolenou či koupaliště rozhodně přibalte i plavkový doplněk. Nejenže tvoří pomyslnou třešničku za vaším plážovým outfitem, ale navíc vás ochrání před slunečními paprsky, pokud se jim nechcete zrovna vydávat na odiv.

Článek

Výběru plavek jsme se my ženy naučily věnovat značnou pozornost. Aby ne, přece všem na skvěle padnoucích plavkách hodně záleží. Abychom se cítily pohodlně a krásně na pláži i mimo ni, potřebujeme kromě plavek ještě něco… Správný plavkový doplněk, který je nejen funkční, ale také k plavkám perfektně ladí.

Plavkové doplňky nabízí tolik možností. Můžete je barevně i potiskem sladit s vašimi plavkami, ale díky mnoha variabilním střihům máte k dispozici i plno modelů pro různé situace. A řeč není pouze o pareu. Pojďme se podívat, z čeho všeho můžete vybírat.

Oblečená neoblečená v plážovém pareu

Lehký šátek větších rozměrů, se kterým během chvilky pozvednete svůj plážový outfit do nebeských výšin. Pareo nabízí plno kreativních příležitostí. Kromě uvázání kolem boků z něj uvážete snadno různé šaty, topy či sukně. Perfektní je i jen tak přes ramena, aby je sluníčko zbytečně nespálilo.

Foto: Le Chaton

Pareo probudí vaši kreativituFoto: Le Chaton

Šaty a tuniky pro každé křivky

Pokud hledáte něco více sofistikovaného, než je pareo, sáhněte po elegantních šatech či tunice. Volné i vypasované střihy šatů si pohrají s vašimi křivkami a díky příjemnému vzdušnému materiálu se v nich budete cítit doslova božsky. Naopak tuniky poskytují hlavně volnost a rafinovaně skryjí i větší bříško. Hitem jsou i plážové košile, které můžete různě propínat, vázat nebo vyhrnovat rukávy.

Foto: Le Chaton

Košilová tunika s plastickými peříčky je originálním univerzálním doplňkemFoto: Le Chaton

V hlavní roli oblečené nohy

Některé plavky je ovšem věčná škoda schovat pod tuniku či šaty. Nechte jejich úžasný design vyniknout v plážových kalhotách, šortkách či sukních. Všechny tyto kousky spolehlivě zakryjí zadeček a boky, naopak zdůrazní horní část těla. Pohybově založené ženy mohou sáhnout i po sportovních legínách či šortkách.

Foto: Le Chaton

Plážové kalhoty jsou praktické, moderní a skryjí drobné nedostatkyFoto: Le Chaton

Trika a topy pro sportovkyně i romantické duše

Tento typ plážového oděvu spolehlivě skryje plavkovou podprsenku, a pokud zvolíte kratší střih, můžete se pochlubit i krásným bříškem. Většina značek nabízí k topům i spodní díl ve stejném provedení. Sportovně založené ženy potěší topy s dlouhými rukávy z moderních materiálů, které jsou vhodné pro většinu vodních sportů.

Foto: Le Chaton

Šaty, nebo top? Mít na výběr je zkrátka perfektníFoto: Le Chaton

Z pláže rovnou do víru velkoměsta

Overal je zaručeně tím nejelegantnějším a nejpohodlnějším plážovým doplňkem, ve kterém se nemusíte bát vyrazit ani do luxusní restaurace. I proto se těší čím dál větší oblibě. V nabídce najdete overaly s dlouhými i krátkými nohavicemi, s ramínky i bez, ale nezapomíná se ani na svůdné výstřihy.

Foto: Le Chaton

Elegantní overal můžete s klidem využít i na denní nošeníFoto: Le Chaton

Nejen overaly, ale i další plavkové doplňky můžete využít i na denní nošení. Čím elegantnější je styl, tím spíše je škoda nosit doplněk jen na pláž. Rádi vás o tom přesvědčí v buticích Le Chaton (v Praze, Brně, Plzni a Dolních Břežanech), kde můžete vyzkoušet plno krásných modelů nejen na pláž.

Abychom se cítily pohodlně a krásně na pláži i mimo niVideo: LeChaton

Reklama

Načítám