Hlavní obsah

Biker boots: Už nemusíte přemýšlet, s čím je zkombinovat!

Foto: Highkey, shutterstock.com

Jedny boty, tři různé kombinace! S čím vším se dají biker boots nosit?Foto: Highkey, shutterstock.com

Reklama

Čekaly jste, že se po nich po jedné dvou sezonách slehne zem? Pak jste nemohly být dál od pravdy. Biker boots alias boty v motorkářském stylu si stále udržují status trendy bot. A navíc jsou pohodlné!

Článek

Spousta vás už je v botníku má a spousta vás nezůstala jen u jednoho páru. Nedivíme se! Bikerům se podlehne snadno. I z obyčejných módních kousků totiž udělají cool sestavu a na rozdíl od podpatků v nich vydržíte běhat celý den. Pokud máte tyto boty na svém wish listu, doporučujeme se zaměřit na pravou kůži. Protože jakmile je obujete, nebudete se s nimi chtít jen tak loučit.

Našly jste ty pravé? Výborně. Teď už jen promyslet, s čím je budete nosit. Inspirovat se můžete následujícími sestavami, ve kterých jsme záměrně využili jeden a ten samý pár bot.

Láska k modré

Džínovina se samozřejmě nabízí sama. Spárujte boty s oblíbenými slimkami (užší střihy k nim jdou obecně lépe) nebo využijte začátku podzimu a obujte je k šortkám! Kombinace s krátkými délkami vypadá skvěle. Pokud se rozhodnete ukázat nohy, nahoře už látku neubírejte. Naopak, tady vzniká prostor pro oversized vršky nebo volnější roláky (nás baví ten s prostřihem na jednom rameni), které stylově korespondují s botami.

Foto: archiv firem

Začátek podzimu je ideální pro stylovou kombinaci šortek a kotníčkových botFoto: archiv firem

Šaty? Rozhodně ano!

Nezůstávejte jen u kalhot nebo šortek. Motorkářské boty tvoří skvělý kontrast se šaty. Po kterých se vyplatí sáhnout? Dobře budou vypadat modely, kopírující postavu (v libovolné délce), vzdušné šaty z lehkých látek (představte si tmavší podklad, květinový potisk a rukávy) a stejně tak i ty krajkové nebo módní saténové (a jsme zpátky u kontrastu). Půjdete-li do šatové sestavy, klidně vytáhněte i oblíbený křivák.

Foto: archiv firem

Spojení šatů a biker boots se nebojte. Přibrat můžete i starý dobrý křivákFoto: archiv firem

Když se setmí

Bikery vás mohou doprovodit i na večírek. Kromě šatů si rozumí také se sukněmi, zejména těmi kratšími. Sáhnout můžete i po efektních flitrech. S mini sukní už opět volte střídmější hořejšek, příjemně nenuceně působí bavlněné tričko a vesta, která dodá celku na zajímavosti. Nezbytností by mělo být psaníčko nebo malá kabelka. A pozor, čím bude zajímavější, tím lépe.

Foto: archiv firem

S motorkářskými botami můžete vyrazit i na večírekFoto: archiv firem

A s čím nosíte tyto boty vy? Napište nám!

Reklama

Načítám