Hlavní obsah

Blahodárné konopí pro všechny typy pleti

Reklama

Každá žena je originál. Má svůj vlastní šarm, přání, gesta… Každá je jiná a stejně tak rozmanitá je i jejich pleť. Ovšem jednu věc mají ženy společnou. Všechny se chtějí líbit!

Článek

Moderní kosmetika se opět vrací k osvědčeným přírodním zdrojům, rostlinným olejům a extraktům. Konopí se během tisíciletí prokázalo jako velmi prospěšné pro lidský organismus. Z jeho semen se lisováním za studena získává jedinečný konopný olej.

Jeho blahodárný efekt spočívá především v hojném zastoupení vzácných nenasycených mastných kyselin, kyseliny linoleové a stearidonové a také v jeho hydratačních schopnostech. Dále obsahuje chlorofyl, fytosteroly, minerály a vitaminy. Díky všem těmto látkám navrací konopná kosmetika pokožce přirozený a mladistvý vzhled, vyživuje ji a podporuje její regeneraci.

Přírodní kosmetika Cannaderm s programem Natura respektuje individualitu pleti a dokáže čelit jejím každodenním potřebám. Její přírodnost, šetrnost a vysoká kvalita je zaručena certifikací Certifikované přírodní BIO kosmetiky.

Vyzrajte na neduhy vaší pleti

Suchá a citlivá pleť, normální a smíšená pleť, nebo mastná pleť? Vyberte si jednoho ze specialistů programu Natura, a najděte řešení na míru svým potřebám.

Suchá a velmi citlivá pleť

Vaše pleť má zvýšené nároky na výživu a dostatek vlhkosti. Na první pohled se jeví jako suchá a křehká, se sklony k zarudnutí. Po umytí bývá často vypnutá, a může se dokonce olupovat. Navraťte pokožce ztracenou rovnováhu pomocí celodenního krému Natura 24 krém pro suchou a citlivou pleť, který pokožku dostatečně vyživuje, zvláčňuje a zklidňuje suchou, podrážděnou nebo citlivou pokožku. Je vhodný rovněž pro denní i noční ošetření pleti a péči o T-zónu obličeje (oblast čelo, nos a brada). Obsahuje unikátní, a hlavně funkční složení konopného oleje, vitaminu E, panthenolu a levandule.

Natura 24 krém pro suchou a citlivou pleť

Mastná pleť se sklony k akné

Tento typ pleti se projevuje nadbytkem kožního mazu a vyžaduje speciální opatrnost při čistění a aplikaci make-upu. Vyzkoušejte celodenní Natura 24 krém pro mastnou pleť, který dlouhodobě snižuje tvorbu mazu a vznik pórů. Napomáhá také ve stresových situacích, které se projevují zvýšenou tvorbou kožního mazu v oblasti T-zóny. Můžete jej použít jako denní i noční krém.

Natura 24 krém pro mastnou pleť

Normální a smíšená pleť

Boční partie obličeji jsou sušší než v oblasti T-zóny, kde je naopak nadbytek kožního mazu. Zbavte se nedokonalosti pleti a rozšířených pórů pouze jedním přípravkem. Vsaďte na Natura 24 krém pro normální a smíšenou pleť, který je unikátní kombinací konopného oleje a šalvěje. Účinně pečuje o T-zónu obličeje a zároveň redukuje tvorbu kožního mazu. Dlouhodobým používáním se snižuje produkce kožního mazu a minimalizují se ucpané póry.

Natura 24 krém pro normální a smíšenou pleť

Řekněte ANO krásné pleti!

Reklama

Související témata:

Načítám