Hlavní obsah

Blejzry, bundičky i trendy svetříky

Foto: Zara

Jarní počasí je nevyzpytatelné. Praktické sáčko se vám určitě bude hodit!Foto: Zara

Reklama

Odpoledne téměř letní teploty, dopoledne jen chabých pár stupňů Celsia. Jaro je sice nádherné, ale umí být také pěkně nevyzpytatelné. Jestli tedy nechcete nejkrásnější dny v roce promarodit, nezapomeňte přes sebe ráno něco přehodit. Bonus navíc? V krátké kožené bundičce, trendy sáčku nebo rozpínacím svetříku budete mít šmrnc!

Článek

Dilema, jak moc nebo jak málo se obléknout, řeší před odchodem z domu většina z nás. Spousta žen vyráží na lehko, aby se vyhnuly následnému nošení svrchního oblečku v ruce. Jasně, je to sice otrava, ale pořád lepší než ráno mrznout. Ještě jsme vás nepřesvědčili? Po přečtení článku (a hlavně zhlédnutí fotek) určitě změníte názor!

Trendy blejzry

Blejzry, tedy delší jednořadá saka, spolu s tradičními sáčky vévodí letošní sezoně. Máte-li dostatek odvahy, rozhodně si pořiďte nějaké barevné. Čím zářivější sáčko bude, tím lépe. Z loňska se pořád drží takzvané „oversized“ blejzry, které působí, jako by byly o číslo větší. K nim noste upnutější oblečení nebo odhalte trochu kůže (dobrou volbou jsou k nim třeba kraťasy), zkrátka to něčím vybalancujte. Obléknout se můžete i do další stylové barvy, bílé. O ní jako o trendu jara si přečtete v tomto článku. Krásné sněhově bílé sako seženete například v F Díky svému klasickému střihu je opravdu univerzální a budete ho moci nosit léta.

Na foto: H, Asos

Na foto: Liu.Jo, Asos

Na foto: Zara, F

Zkrácená délka

Přestože se klasická „svetříkovitá“ bolerka v délce těsně pod prsa z módy vytrácejí, o jejich silnějších kamarádech se to říct nedá. Bundičky nebo sáčka, která vypadají, jako byste z nich před pár lety odrostly, se stále nosí. Letos nejvíce zabodujete s krátkým bílým sáčkem z madeiry. Právě s tou si totiž letos vyhráli i Dolce ve své jarní kolekci.

Na foto: Esprit, H

Nepřekonatelná kůže

Kožené bundy se hřejí na výsluní módních trendů už nějaký ten pátek. Chystáte se vytáhnout svůj černý archivní kousek? A nechcete si ho nechat raději na podzim? Na jaře byste měly dát prostor spíše jemnějším odstínům. Nebo červené, kterou najdete na bundičce ze Zary.

Na foto: Asos, s.Oliver, Esprit

Na foto: Zara, Charles Vögele

Hřejivé svetříky

Až se teploty vyšplhají na přijatelné hodnoty, oblečte si jen příjemný svetřík. Můžete si vybrat ty delší, které přes sebe jen tak přehodíte, kardigany, které si můžete později rozepnout, nebo roztomilé zavazovací, jako mají v Lindexu. Všimněte si také háčkovaných vzorů, i ty se letos začaly ve velké míře objevovat. Že byste si nechaly od babičky něco spíchnout?

Na foto: Halens, H

Na foto: Zara, Lindex

Starý dobrý denim

Džínovou bundičku má doma snad každá žena. Hodí se nejen k ležérním modelům, ale i k šatům (obzvlášť těm vzdušným letním) nebo sukním. Jak vidíte na kousku z Asosu, i tady dobře funguje zkrácená verze, sáhnout ale můžete i po klasické délce. Mějte na paměti, že tmavší džínovina zeštíhluje, zatímco vybledlá vám může naopak opticky přidat. Bundičku využijete i tehdy, budete-li chtít vyrazit V džínovině od hlavy až k patě.

Na foto: Asos, KappAhl

Na foto: Asos, Lindex

Kterým kouskům dáte přednost vy? Jste spíš sáčkový, nebo bundičkový typ? Těšíme se na vaše příspěvky.

Reklama

Související témata:

Načítám