Hlavní obsah

Brumíkovo puzzle děti zabaví i poučí

Reklama

Brumík si pro své příznivce připravil speciální balení s originálním puzzle ve tvaru Brumíkovy hlavičky.

Článek

S Brumíkovou novou hrou se vaše dítě rozhodně nebude nudit. Barevné a pěkně ilustračně zpracované puzzle ve tvaru Brumíkovy hlavičky je zaujme a zároveň provede světem Brumíkových her a radovánek. Pomůže mu pochopit rozdíly mezi jednotlivými ročními obdobími, trénuje jeho schopnost kreativně myslet a tvořit, podporuje jeho kombinační schopnosti či pomáhá v procvičování jemné motoriky a obratnosti prstů.

Nejdůležitější činnost v dětském světě představuje hra. Psychologové se shodují v názoru, že hra má obecně příznivý vliv na rozvoj dítěte. Vyvolává v něm příjemné pocity a radost z dosaženého cíle. Aby hra zaujala pozornost dítěte, musí být dostatečně atraktivní. Brumíkovo puzzle dokáže svou barevností a svými ilustracemi dítě upoutat, a dlouho tak udržet jeho pozornost při skládání.

Hra puzzle má pro dítě hned několik předností. Podněcuje zvědavost a zároveň pomocí této hry rozvinete u dítěte soustředění, rozlišování tvarů od pozadí, prostorovou orientaci a pravo-levé vidění, uvědomování si posloupnosti a podobně. Brumíkovo puzzle naučí malé objevitele i jejich maminky rozpoznávat jednotlivá roční období díky krásným barevným ilustracím. Pomocí tohoto puzzle můžete v dítěti rozvíjet také jeho rozumovou stránku a slovní zásobu. Stačí s ním na základě ročních období navázat rozhovor, během něhož upevníte nebo zlepšíte jeho poznatky.

Zpříjemněte si prostřednictvím Brumíkova puzzle chvíle her s vaší ratolestí, využijte je v deštivých dnech, ale i kdykoli jindy. Nebo dítě nechejte nerušeně skládat toto puzzle s 61 dílky a vy si zatím dopřejte ničím nerušenou chvilku. Říká se přece: kdo si hraje, nezlobí.

Reklama

Související témata:

Načítám