Hlavní obsah

Bude nejlepším dárkem letošních Vánoc malování podle čísel?

Foto: Westlogic s.r.o.

Obraz barevného lva zkrášlí každou místnostFoto: Westlogic s.r.o.

Malování podle čísel je v poslední době na vzestupu a získává si stále více fanoušků. V dnešní uspěchané době je pro mnoho lidí úžasným relaxem a možností kreativně se vybít. Nemusíte mít malířské vlohy jako Picasso, a přece zvládnete namalovat úplně stejný obraz jako on. A ještě se u toho skvěle odreagujete.

Článek

Vánoce se rychle blíží a vy už určitě přemýšlíte nad vhodným dárkem pro své milované. Malování obrazů podle čísel je poslední hit tohoto roku a potěší malé i velké malíře, muže i ženy všech věkových kategorií, od malých dětí až po seniory. Pokud hledáte kvalitní a originální dárek, pak je malování podle čísel přesně pro vás a měli byste si vybírat na e-shopu Zuty.cz, který je jedničkou ve svém oboru.

Princip malování je velmi jednoduchý a připomíná omalovánky, jak je známe z dětství. V prémiových sadách malování podle čísel od Zuty naleznete vše, co potřebujete k malování: plátno s očíslovanými ploškami, předlohu, podle které malujete, kvalitní barvy, štětce a háčky pro zavěšení obrazu. Vy už jen malujete na plátno s očíslovanými ploškami. Každé číslo na plátně odpovídá konkrétní barvě, kterou použijete na vybarvení dané plošky.

Foto: Westlogic s.r.o.

Každá prémiová sada malování podle čísel obsahuje kvalitní barvy, štětce a plátno s očíslovanými ploškami.Foto: Westlogic s.r.o.

Je to opravdu jednoduché. Každý se může stát umělcem a namalovat si krásný obraz, který budou všichni obdivovat. Zažijete skvělý pocit, kdy můžete říct: „Toto mistrovské dílo jsem namaloval já“. Na Zuty si můžete vybírat z obrazů s rámem nebo bez rámu.

Na Zuty si vybere každý

Určitě vás bude zajímat, jaké motivy si můžete namalovat. Na Zuty najdete různé motivy, jako jsou zvířata, dětské motivy, květiny, rostliny, příroda, zátiší, roční období, motivy lidí, filmové postavy a komiksy, romantické motivy, města a celou řadu dalších. Chcete si namalovat obraz od slavného umělce Van Gogha nebo zažít ten pocit, když úplně od začátku vytvoříte obraz Fridy Kahlo? Malování podle čísel vám tento nevšední zážitek umožní.

Jestli chcete vybírat z originálních licencovaných motivů a svým nákupem ještě podpořit světové umělce, pak je jasná volba nákup od největšího evropského výrobce malování podle čísel – Zuty.

Foto: Westlogic s.r.o.

Vybírat si můžete z tisíců motivů podle čísel a v různých rozměrech Foto: Westlogic s.r.o.

Pokud vás malování podle čísel ještě nenadchlo a zatím stále váháte, pak vás určitě přesvědčí jednoduché video, ve kterém zjistíte, jak malování podle čísel funguje a proč je to skvělý dárek pro každého.

Podívejte se na video, jak je malování podle čísel jednoduchéVideo: Westlogic s.r.o.

Tento styl malování je úžasný relax. Zmírňuje také stres a rozvíjí kreativitu, takže si s malováním podle čísel odpočinete po náročném pracovním dni. Malování podle čísel vám pomůže zlepšit koncentraci a naučí vás trpělivosti. Navíc také předchází degenerativním změnám mozku u seniorů. Je to skvělý dárek nejen pro babičky a dědečky. Využijte slev až 53 %, které nabízí Zuty, a ještě obdržíte lupu jako dárek. Tak honem, Vánoce jsou za dveřmi.

Foto: Westlogic s.r.o.

S malováním podle čísel se může stát každý malířem Foto: Westlogic s.r.o.

Reklama

Načítám