Hlavní obsah

Buďte krásná, i když věčně nestíháte

Chtěla byste pořád vypadat půvabně, ale nemáte čas? Víme, jak mít hebkou pokožku až na osm týdnů!

Článek

Na ranní make-up máte vyčleněných pět minut. Plus dalších deset na rychlou sprchu a úpravu účesu. Během dne si zvládnete dvakrát zapudrovat nos, upravit rtěnku a provonět kancelář svým parfémem. Před spaním trváte na odlíčení make-upu a čištění zubů, ale nanést krém nebo pečující olej zvládnete tak obden. Manikúru a pedikúru stíháte jednou týdně o víkendu, zábal na vlasy také, o pleťové masce se vám už půl roku zdá, ale zatím jste si ji nestihla ani pořídit, natož aplikovat. A stejné rezervy máte i v odstraňování chloupků. V koupelně jste sice na viditelné místo položila žiletku, ale v ranním polospánku a s vědomím, že jste si deset minut přispala, ji stejně pravidelně ignorujete. Jenže si představte, že budete muset nečekaně k lékaři. Nebo vás nepřipravenou zaskočí milostné dobrodružství. Ale ráno jste zrovna nestihla žiletku nebo strojek použít. Co s tím?

Oblast bikin, podpaží, nohy nebo obličej? Vyberte si jeden ze čtyř speciálních nástavců pro co nejlepší výsledky

Hebká až 8 týdnů

Naštěstí existuje způsob, jak si zajistit hebkou pokožku, aniž byste musela řešit pravidelné holení. Jmenuje se Philips Lumea, zbaví vás chloupků kdekoliv na těle až na osm týdnů a po několikaminutovém ošetření máte na další dva měsíce zase vystaráno. Zázrak? Skoro ano. Lumea už stihla okouzlit ženy v celé Evropě, kde ji vlastní více než 1,5 milionu šťastných majitelek. A pořizuje si ji i čím dál více žen v České republice.

O účincích Philips Lumea je přesvědčeno již více než 1,5 milionu žen v Evropě

Uspat, vypadnout, zpomalit růst

Nejprve vás čekají čtyři ošetření v intervalu dvou týdnů. Ideálně 24 hodin před tím prvním požadované oblasti oholte, epilujte nebo z nich odstraňte chloupky voskem. V den D vezměte přístroj Lumea a zapněte senzor SmartSkin, který vám podle odstínu pokožky doporučí nejvhodnější nastavení. Jestliže jste majitelkou citlivé pleti, můžete nastavení samozřejmě změnit i manuálně. Potom přiložte zařízení Lumea k pokožce pod úhlem 90 stupňů, počkejte, až se rozsvítí kontrolka, a poté zmáčkněte tlačítko, čímž vyšlete záblesk pulsního světla na kořínek chloupku. Ten díky tomu přejde do klidové fáze a posléze vypadne. Poté pomalu posouvejte nástavec Lumea po pokožce a rovnoměrně ošetřete celou oblast – vyhněte se ale znaménkům a nepouštějte záblesky dvakrát na jedno místo. Na každou část těla máte k dispozici speciální nástavec, takže je celé ošetření pohodlné a rychlé. A když se Lumea vybije, jednoduše připojte kabel a můžete pokračovat.

Zbavte se chloupků snadno a bezbolestně. Přístroj Lumea teď navíc můžete testovat až 90 dní se zárukou vrácení peněz

Zajímá vás, jak to celé probíhá v praxi? Podívejte se zde. Koupí zároveň nic neriskujete, protože Philips vám umožní testovat zařízení Lumea až 90 dní, a pokud byste čirou náhodou nebyla spokojená, můžete je vrátit a on vám vrátí peníze v plné výši.

Philips Lumea

Reklama

Načítám