Hlavní obsah

Buďte neodolatelná! Nalepte si řasy

Foto: shutterstock.com

Delší a husté řasy budete mít za pár minutFoto: shutterstock.com

Reklama

Nalepovací řasy jsou zpět! V extravagantní i decentní, mírně zvýrazňující formě. Nechte se zlákat a oslňte svým pohledem na prvním rande, romantické večeři či firemním večírku. V našem videu vám ukážeme nejžhavější trendy a poradíme, jak docílit sexy pohledu.

Článek

Móda letošního jara a léta je ve znamení pastelových barev. A umělé nalepovací řasy nezůstávají pozadu – můžete si vybrat ze všech možných trendy odstínů růžové, fialové, modré, duhové či decentní černostříbrné. Ale absolutním hitem jsou napodobeniny peříček. Prodávají se jak v jednobarevných verzích, tak i v kombinaci různých barev. A pro ty z vás, které se na tolik extravagance necítí, jsou k dostání i tzv. trsíky. Ty vám zaručí efekt pouze trochu delších, zato hustších řas. A vypadají velmi přirozeně.

Jak na to?

Fáze před lepením:

  • Začnete nanesením make-upu na horní víčko a zapudrujete. Zabráníte tím pozdějšímu nechtěnému slévání očních stínů. Poté naneste tmavé, ale klidně i světlé oční stíny, na horní i dolní oční víčko.
  • Dále je nutné použít tekutou linku nebo černou tužku na oči, kterou vykreslíte linku těsně u řas, na horní víčko. To je velmi důležité, neboť zakryje případnou mezeru, která by mohla vzniknout, pokud se vám nepodaří nalepit řasy až úplně ke kořínkům vašich přírodních.

Fáze lepení:

  • Na okraj umělých řas nanesete vatovou tyčinkou lepidlo a přibližně minutu počkáte. Lepidlo trochu zavadne a bude potom rychleji schnout a držet.
  • Umělé řasy nalepte na horní víčko, co nejblíže k vašim řasám. Toho nejlépe dosáhnete, pokud lehce zvednete bradu a oko přivřete.
  • Lepidlo není vteřinové, proto je důležité, abyste na řasy chvíli lehce tlačila. Vyhnete se tak případnému odchlípnutí a vydrží pak i tu nejdivočejší noc. Ttip: Kvalitnější jsou lepidla, která si pořídíte zvlášť v drogerii, než ta, která jsou k sadě řas zdarma.
  • Nakonec použijete řasenku, která krásně sjednotí vaše řasy s těmi umělými.

Celý postup jsme pro vás natočili s vizážistkou Karin Vašíčkovou v profesionální škole líčení Surface.

Odličování a následná péče

Umělé řasy nejsou jen na jedno použití, je tedy dobré naučit se o ně pečovat. Nejprve je pomalu, směrem od vnějšího koutku oka odlepíte. Nečistoty vyčešete hřebínkem na řasy. Zbytky lepidla, popř. řasenky pak odstraníte pomocí stolního či olivového oleje, který kápnete na řasy a ubrouskem vše lehce setřete. A potom už je jen uložíte do původního obalu.

Nalepování umělých řas není složité. A tak, nebojte se být čas od času lehce extravagantní! S umělými řasami budete určitě slavit úspěch.

Reklama

Související témata:

Načítám