Hlavní obsah

Buďte on-line i ve vaně!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Spojte příjemné s užitečnýmFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Doba pokročila, s nedostatkem času se potýká už skoro každý. Teď můžete spojit příjemné s užitečným! Surfujte, posílejte SMS, vyřiďte si poštu a přitom buďte ponoření do voňavých bublinek uvolňující lázně.

Článek

Než si začnete klepat na čelo a v duchu omílat, co je tohle zase za výmysl, měli byste vědět něco o filozofii výrobců. Koupelna již nemusí být jen místem, kam jako první ráno vstoupíte, a posledním místem, které večer opouštíte. Může se stát prostorem, kde si nejen zarelaxujete, ale i pobavíte.

Nic není nemožné, a tak ani mnohé z vás nepřekvapí, že on-line můžete být třeba ze sprchového koutu. Zapomeňte na voděodolný počítač s klávesnicí a myší. Ovládání může být mnohem jednodušší - pomocí obrazovky! Stačí se jen dotknout a klidně můžete mít ruce od mýdla nebo vody. Multimediální novinka už je na trhu nějaký čas a získává si své příznivce.

Foto: eden-koupelny.cz

Pusťte si oblíbené DVD ve vaněFoto: eden-koupelny.cz

Co všechno dokáže

I když patříte mezi ty, co si rádi ve vaně poleží a zrelaxují, zkuste si alespoň na chvilku představit to pohodlí: Ležíte v aroma lázni, k tomu vám hraje příjemná relaxační hudba, na okraji vany na vás čeká vychlazený koktejl a vy si konečně v klidu můžete přečíst denní maily. Ne ty pracovní, to zvládnete v kanceláři, ale ty, na které přes den nemáte čas. Můžete použít speciální dálkový ovladač nebo dotek prstu. Vyřídili jste vše potřebné a směle se vrhnete do čtení aktuálních zpráv, pošlete známým z internetu důležitou SMS, dámy se poohlédnou po nějakém zajímavém receptu na večeři nebo si přečtou reakce čtenářek v jejich deníčku na proženy.cz. Díky multimediálnímu systému si můžete také pustit oblíbený film na DVD.

Všechny technické novinky do koupelny musí mít speciální technologii, která je bude chránit proti vodě. I tohle multimediální zařízení má obrazovku, které nevadí, když na ni vystříkne voda ani stoupající pára z vany. Skvěle se bude vyjímat na protější zdi nebo třeba vedle umyvadla. Pánové tak mohou surfovat na netu třeba při holení. Vybrat si můžete z několika velikostí a barevných odstínů.

Foto: eden-koupelny.cz

Koukněte se na televizi při sprchováníFoto: eden-koupelny.cz

Televize nejen do sprchového koutu

Ve sprchovém koutě nebývá moc času na surfování, proto si do něj můžete pořídit "pouze" televizi. Bude se hodit, když třeba spěcháte a dávají oblíbený film, o který nechcete přijít. Dá se tak opět zkombinovat příjemné s užitečným. Postupně si zvykáme na nové neobvyklé služby, které nám dnešní koupelny nabízí. Masážním systémem sotva dnes někoho ohromíte. Vířivé vany nebo hudba z voděodolných reproduktorů se stávají standardním vybavením dnešních koupelen.

Možná právě televize dodá té vaší patřičný punc a nádech luxusu. Na trhu jsou k dostání různé velikosti obrazovek. Za standard se dá považovat vodotěsná 17´ obrazovka, která navíc začíná být cenově dostupná široké veřejnosti. Dnes se dá sehnat za cenu kolem 20 000 až 25 000 Kč.

A několik technických dat závěrem: TV má integrované reproduktory, rozlišení 1440 x 900, jas 385 cd/m2, doba odezvy 16 ms a rozměry 472 x 315 x 65 mm. Dražší verze mají rozsáhlejší vybavení. Speciální konstrukce vodotěsné televize umožňuje montáž nejen do sprchového koutu, ale i přímo nad vanu.

Dejte sbohem standardním včerejškům a přivítejte nadstandardní zítřky ve vaší staronové koupelně.

Reklama

Načítám