Hlavní obsah

Bunda, bez které se žádná městská holka neobejde. Líbí?

Foto: syrotkin, Shutterstock.com

Foto: syrotkin, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co může být lepšího, než když se móda spojí s pohodlím. Perfektní ukázkou takového svazku jsou velké prošívané bundy. Hledáte-li teplou a zároveň stylovou vrchní vrstvu, která vás zahřeje i v těch nejkrutějších mrazech, rozhodně se poohlédněte po XXL péřovce.

Článek

Tyto bundy patří ke kouskům, které nenechají nikoho chladným. Buď se do nich zamilujete, nebo je naopak odepíšete a zařadíte do kategorie „módní peklo“. Ještě před několika lety tam taky patřily, dokud se je návrháři nerozhodli vrátit na výsluní. Své popularitě taky vděčí tomu, že jsou nyní ve velké oblibě sportovní prvky, které se objevují absolutně ve všech kombinacích.

Hned jak se na mole objevily prošívané modely přehnaně obrovských velikostí, získaly si fashion nadšence, kteří stále hledají něco nového a neokoukaného. Následně si začali s těmito kousky vytvářet nejrůznější kombinace a zaplavili svými zajímavými kreacemi sociální sítě.

V tuto chvíli patří péřovka k nezbytné výbavě street style hvězd i celebrit a my rozhodně doporučujeme se k nim připojit. Nosit ji můžete absolutně ke všemu. Nebojte se do toho opřít a projevit svou kreativitu. Rozevláté šaty, culottes, pouzdrová sukně, oblek, overal – vše, co vás jen napadne, si bude ve správné stylizaci s těmito objemnými modely rozumět. Pokud se přece jen na divoké experimenty necítíte, slim džíny to vždy jistí.

Mrkněte na menší ukázku, jak na to!

Foto: Luchino, Creative Lab, Shutterstock.com

Na foto (zleva): Zkrácené bundy vás dokážou vizuálně protáhnout do výšky, a když k nim přidáte podpatky, bude výsledný efekt ještě výraznější. Zkrotit přemrštěný objem můžete jak páskem, tak například i nyní velmi populárními ledvinkamiFoto: Luchino, Creative Lab, Shutterstock.com

Foto: Creative Lab - Shutterstock, Profimedia

Na foto (zleva): Sukně prádlového stylu, mikina, rockerské boty a obří bunda? Proč ne, vypadá to skvěle. Zkuste vyjít ze své komfortní zóny a obléci si něco nového. Kontrast elegance a sportovní ležérnosti nás úplně nadchl. Vyhrnuté rukávy jsou perfektním detailemFoto: Creative Lab - Shutterstock, Profimedia

Nyní si můžete pořídit tyto modely

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Pull & Bear, 1299 Kč. Boohoo (prodává Tamsin), 1810 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): H&M, 999 Kč. Mango, 1299 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Reserved, 1499 Kč. Mango 2499 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Massimo Dutti, 3495 Kč. Bershka, 1299 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Topshop, 2010 Kč. Asos, 1729 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Lazy Oaf (prodává Freshlabels), 4890 Kč. Miss Sixty (prodává Answear), 6499 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): H&M, 1499 Kč. Reserved, 1499 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Bershka, 1299 Kč. Zara, 1599 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Stradivarius, 999 Kč. Pull & Bear, 899 KčFoto: Archiv firem

Dáte těmto kouskům letos šanci?

Reklama

Související témata:

Načítám