Hlavní obsah

Bylinky pro děti i maminky

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Dejte přednost přírodním léčivůmFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Zajímáte se o přírodní medicínu? Máte pocit, že je dnešní svět už přesycen chemickými léčivy a že občas neuškodí zapátrat v receptech našich babiček? Tak je tato kniha přímo stvořená pro vás! Je totiž plná receptů, rad a nápadů, jak využít nezměrného množství bylin, jež nám příroda nabízí.

Článek

Tato nová kniha od Magdalény Staňkové-Kröhnové je určena především českým maminkám. Poradí vám, jak přírodní cestou nejlépe pečovat o vaše zdraví a samozřejmě zdraví vašich dětí. Publikace je systematicky uspořádaná a přehledná. Řešení problému nebo radu v ní najdete za několik málo vteřin.

Autorka se zaměřila především na využití fytoterapie (léčba nemocí pomocí rostlin) a zdravé přírodní stravy v období těhotenství, při kojení, v mateřství a pro děti. Samozřejmou součástí je seznam a popis jednotlivých bylin, jejich účinků a využití při domácím léčení. V knize však navíc naleznete ještě 130 receptů a tipy, jak využít byliny při hraní a tvoření s dětmi. Nová bible přírodní medicíny by neměla chybět v žádné moderní domácnosti.

Foto: Grada

Obálka knihy Bylinky pro děti a maminkyFoto: Grada

Magdaléna Staňková-Kröhnová: Bylinky pro děti i maminky Vydalo nakladatelství Grada Pevná vazba, 240 stran, 399 Kč www.grada.cz

Reklama

Související témata:

Načítám