Hlavní obsah

Caltha představuje silné zbraně pro boj s celulitidou

Foto: Shutterstock.com

Caltha představuje silné zbraně pro boj s celulitidouFoto: Shutterstock.com

Celulitida postihuje až 90 % žen a také zhruba 10 % mužů. Nemusíme se za ni tedy stydět. Mylně bývá spojována s nadváhou, ve skutečnosti jde o poruchu cirkulace tělních tekutin. A s tím už se dá bojovat. Česká přírodní kosmetika Caltha vás na tenhle souboj vyzbrojí.

Článek

Devět z deseti žen, ale jen jeden z deseti mužů. Za touto nespravedlností stojí především ženské hormony, způsobují jak pomerančovou kůži, tak nedostatečnost žilního i lymfatického systému, a tedy otoky.

Ženských hormonů se nezbavíte, ale do ruky dostáváte novou zbraň. Česká značka přírodní kosmetiky Caltha představuje řadu přípravků s unikátními účinnými látkami podpořenými klinickými studiemi. V hlavní roli je kofein, který stimuluje krevní oběh a napomáhá štěpení a odbourávání tuků, a výtažek z citronové trávy, který pomáhá s prokrvením.

Kofein a chilli pro štíhlejší křivky

Energizující tělový gelový peeling Celulitida, kofein a chilli obohacený o mimořádně silný koktejl esenciálních olejů se používá na prohřívací masáž. Vedle kofeinu a výtažku z citronové trávy obsahuje silný CO2 výtažek z chilli papriček: kapsaicin prohřeje pokožku a prokazatelně urychluje spalování tuků, podporuje mikrocirkulaci krevního a lymfatického oběhu a napomáhá odvádět přebytečnou vodu z těla. I koktejl esenciálních olejů (citronová tráva, skořice, jalovec) efektivně řeší odbourání tuků, zrychlení mikrocirkulace a zeštíhlení. Je nemastný, takže po jeho použití nezůstávají v koupelně těžko omyvatelné skvrny.

Foto: CALTHA přírodní kosmetika s.r.o.

Tělový gelový peeling – kofein a chilliFoto: CALTHA přírodní kosmetika s.r.o.

S pepřem na kritická místa

Ve skutečně intenzivním oleji na celulitidu nabitém aktivními látkami najdete CO2 extrakt z růžového pepře, který má klinicky prokázaný efekt na zeštíhlení patrný již po dvou týdnech používání. Extraktem Caltha nešetřila a použila jeho maximální doporučenou koncentraci. Ke štíhlejším křivkám má pomoci i za studena lisovaný olej ze zelené kávy.

Šípkový CO2 extrakt, také v maximální koncentraci, napomáhá regeneraci buněk, brání stárnutí a pomáhá vyhlazovat pokožku. V balení najdete kapátko, protože stačí pár kapek oleje vmasírovat do vlhké pokožky na kritických partiích.

Foto: CALTHA přírodní kosmetika s.r.o.

Intenzivní olej na celulitidu – hloubková péčeFoto: CALTHA přírodní kosmetika s.r.o.

Jírovec a kaštanovník pro pevnější pokožku

Zpevňující tělové mléko pro pružnou a hladkou pokožku sdílí účinné látky se zbytkem zeštíhlující řady. Navíc obsahuje aktivní gemmoterapeutický komplex PRODHYGEM® FIT z pupenů jírovce maďalu a kaštanovníku setého, jehož výsledky jsou opět opřeny o klinické studie. Účinky mléka zvyšuje přítomný kofein a šípkový CO2 extrakt.

Foto: CALTHA přírodní kosmetika s.r.o.

Zpevňující tělové mléko proti celulitidě – pružná a hladká pokožkaFoto: CALTHA přírodní kosmetika s.r.o.

Načítám