Hlavní obsah

Čekáte Vánoce na sněhu nebo na blátě? Užijte si je na zlatě!

Foto: Apart.eu

Co se letos o Vánocích pořádně blýsknout?Foto: Apart.eu

A nejen na zlatě, ale i na stříbře, diamantech či drahých kamenech. Stačí navštívit prodejny klenotnické firmy APART a rázem se ocitnete v magickém světě nadčasové elegance a stylu.

Článek

Pečlivě vybraný doplněk z drahého kovu podtrhne vkus a krásu každé ženy. Přitom nemusí být z říše snů. Nadčasová elegance a smysl pro nejnovější módní trendy firmy APART rozhodně nejsou jen pro vybrané. Svůj vysněný šperk pro nejdůležitější životní okamžiky i pěkný doplněk pro každodenní nošení si z neuvěřitelně široké nabídky vybere každý – a za velice příznivé ceny.

Síla tradice a vášeň pro krásu 

Tradice firmy sahá až do 70. let minulého století, kdy dva bratři založili rodinnou šperkařskou značku. Prosluli hlavně dokonalým řemeslným zpracováním a širokou nabídkou služeb. Z malého obchůdku společně vybudovali prosperující celoevropskou firmu a stali se průkopníky v rozvoji současného klenotnictví a prodeji diamantů. Jejich šperky získaly mnoho prestižních ocenění za kvalitu i design. Ozdobily například Miss World a může se jimi pochlubit mnoho světových krásek i osobností showbyznysu. A vy si teď můžete pořídit – nebo věnovat pod stromeček – elegantní šperk z jejich dílny v některé z 18 prodejen po celé ČR  nebo přímo na internetu .

Foto: Apart.eu

Široká nabídka šperků jako stvořených pro každý denFoto: Apart.eu

Zažijte vánoční nákupy jinak

Hlavně žádný shon. Ve všech prodejnách APART můžete v klidu a pohodě vybírat. Bohatě zdobené nebo jednoduché, elegantní a nadčasové nebo trendy kousky, kterými hned upoutáte pozornost? A když se nemůžete rozhodnout? Pak je tu pro vás kolekce APART Beads – určená k tvorbě náramků, které zdůrazní vaši individualitu. Nechte pracovat fantazii a vybírejte z nekonečného množství nejrůznějších přívěsků. Není to lákavé? Sestavit si náramek podle sebe, darovat ho dceři či přítelkyni nebo poradit partnerovi, jaký náramek a přívěsky by se líbily vám.

Foto: Apart.eu

Buďte stylová a elegantní za každé situaceFoto: Apart.eu

Stylová elegance nejen pro ženy

APART nejsou jen dámské šperky. Na své si přijdou i milovníci stylových hodinek od tradičních světových výrobců jako Breitling, Hublot či Cartier. A čím udělat radost těm nejmenším? Vybírat můžete z opravdu pestré nabídky jemných i veselých motivů ze zlata a stříbra včetně oblíbených kreslených postaviček Minnie a Mickey Mouse z kolekce Disney.

Přijďte zažít pravou vánoční atmosféru do APARTU. Užijte si kvalitní služby a výběr z bohaté nabídky šperků a hodinek pro sebe i své blízké.

Mnoho inspirace a krásných dárků naleznete také přímo na www.apart.cz.

Reklama

Načítám