Hlavní obsah

Celebrity zachvátilo nové rychlé hubnutí

Reklama

Zvykli jsme si, že pokud někdo slavný přibere, je zpět ve formě rychleji než běžný smrtelník. Celebrity však opět objevily novou a ještě rychlejší metodu, jak na lepší postavu. Přečtěte si o ní více.

Článek

Nejen ve světě, ale i u nás už bylo mnoho známých tváří, které se rozhodly zhubnout pomocí nové rychlé metody. Za poslední dobu vzpomeňme Michala Davida, Petra Kotvalda nebo sestru Simony Krainové. Ti všichni podstoupili nejlepší mini-invazivní liposukci současnosti. O hubenější postavu do druhého dne projevily nově zájem i herečka Alice Bendová a topmodelka Simona Krainová.

Ty se objevily na konzultaci u MUDr. Martina Molitora na Klinice Yes Visage. „Mám za sebou dva porody za poslední čtyři roky a je mi 42 let. Myslím, že mám právo pomoci si k pevnějšímu bříšku i jinak než cvičením. Navíc má vizáž je i můj pracovní prostředek. Viděla jsem výsledky u svých přátel, a proto nemáme pochyb. Navíc perfektní výsledek jsem viděla i u své sestry. Byl to takový můj pokusný králíček,” vtipkuje Simona, která je ostatně také tváří kliniky.

Simona se sestrou Yvonnou na konzultaci na Klinice Yes Visage

Alice Bendová na Klinice Yes Visage

„Kde už nepomůže cvičení, tam prostě pomůže odborník. A ani mne to nijak nevyřadí z pracovního hereckého maratonu. Navíc tato klinika je na tvarování postavy k lepšímu tím největším odborníkem u nás, tak proč váhat?” prozradila Alice.

Je tomu skutečně tak, moderní laserová liposukce SlimLipo, kterou na Klinice Yes Visage provádí, není jen účinná, ale také je zákrokem ambulantním a nevyžaduje žádnou hospitalizaci ani dlouhou rekonvalescenci. V podstatě již druhý den můžete fungovat.

Právě být nejen hubenější, ale vrátit se rychle zpět před kameru je pro mnohé celebrity velmi důležité. To ale zdaleka není jediná výhoda, proč je laserová liposukce SlimLipo nejpopulárnější liposukcí. Více o moderní liposukci SlimLipo na www.yesvisage.cz/slimlipo

Paní Emília – laserová liposukce SlimLipo na Klinice Yes Visage

Paní Emília – laserová liposukce SlimLipo na Klinice Yes Visage

Lékař o nové metodě hubnutí

Další pozitivní předností je pak funkce samotného laseru v liposukci. Liposukce „vysaje” tuk a laser nejenže zaručuje přesnou manipulaci, šetrnost a minimalizuje tvorbu modřin a otoků, ale hlavně také snadněji přilne pokožku v ošetřované oblasti zpět, zpevní ji a vypne.

To ostatně potvrzuje i MUDr. Issam Al Awa: „Působení laseru řadí tuto liposukci mezi nejmodernější a nejšetrnější liposukci současné estetické medicíny. Touto liposukcí lze kromě klasických partií jako bříško, boky, zadek či stehna řešit například i menší partie, třeba povislé paže nebo podbradek či dvojitou bradu.”

Michal David na Klinice Yes Visage

„Zprvu jsem se obával a nechtěl si liposukci připustit, ale skutečně se nejedná o žádné drsné vypumpování tuku z těla, ale o elegantní a šetrný zákrok, který jsem potřeboval,” prozradil k liposukci podbradku zpěvák Michal David. Více na www.yesvisage.cz/slimlipo

Paní Lucie – plastická operace břicha (Abdominoplastika) na Klinice Yes Visage

Trápí vás převis a povislá kůže?

Ne vždy je však problémem uložený tuk. Mnohdy oblast bříška trápí převis, povislá kůže či povolené rozestoupené břišní svaly. K takovému případu dochází při rychlém úbytku na váze nebo častěji po porodu. Zde i to nejsvědomitější cvičení nepomůže, neboť kůži nestáhne. Řešením je pak moderní abdomino či miniabdominoplastika, která dává bříšku zpět pevný tvar. „Tento zákrok lze také úspěšně kombinovat s liposukcí v lipoabdominoplastiku,” doplňuje MUDr. Andrea Musilová. Více o plastické operaci břicha na www.yesvisage.cz/abdominoplastika

Paní Jolana – laserová liposukce SlimLipo na Klinice Yes Visage

Paní Martina – laserová liposukce SlimLipo na Klinice Yes Visage

Paní Renáta – laserová liposukce SlimLipo podbradku na Klinice Yes Visage

Nové tělo za méně korun

Klinika Yes Visage je nejen největší klinikou u nás. Na svém kontě má také největší počet úspěšně provedených zákroků liposukce SlimLipo a liposukce obecně je zde nejčastěji podstupovaným zákrokem.

A co ceny? Nové tělo se už dá dnes pořídit za méně, než byste si možná mysleli. „Na našich pobočkách v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě nabízíme nezávaznou konzultaci se specialistou zdarma a ceny moderních liposukcí začínají už na 18 000 Kč. Za účinné neinvazivní zákroky je to dokonce ještě méně. Na všech recepcích našich klinik lze navíc každý zákrok pořídit již od 500 Kč na splátky s nulovým navýšením,“ vysvětluje manažerka pražské pobočky kliniky.

Celebrity na Klinice Yes Visage

Takže když to nejde cvičením, využít profesionály, kteří se starají například o Simonu Krainovou, Lucii Bílou, Martu Jandovou, Ivu Kubelkovou či Veroniku Freimanovou, je tak dostupnější, než by se mohlo na první pohled zdát. Více o zmíněných a dalších zákrocích naleznete na www.yesvisage.cz.

Podívejte se na video paní Emílie, která absolvovala laserovou liposukci SlimLipo v rámci dokonalé proměny s Klinikou Yes Visage a Simonou Krainovou.

Reklama

Související témata:

Načítám