Hlavní obsah

Červencová móda: Jak se obléknout do žhavých dnů?

Foto: Jakub Jurdič

Na které kousky se vyplatí zaměřit v červenci?Foto: Jakub Jurdič

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

(Módní) prázdniny začínají! Posbírejte poslední zbytky jarních kousků a pošlete je na dovolenou, přichází čas šortek, sukní i plavek. Kterými trendy se můžete v červenci inspirovat?

Článek

Před námi jsou jedny z nejteplejších týdnů v roce a s nimi i zbrusu nové trendy. Cítíte, že váš šatník potřebuje vzpruhu? Prohlédněte si ty nejmódnější kousky, které jsou momentálně v obchodech. Pokud jste zrovna ve fázi šetření, zaměřte se na doplňky. Pořídit si můžete náramek s XXL perlou, módní kšilt, sadu prstenů (vrství se ve velkém!) nebo stylové sluneční brýle.

Neon

V letních kolekcích září neony, oproti předchozím sezonám se s nimi ale bude více šetřit. Náš tip? Vsaďte na jediný výrazný kousek. Padly vám do oka asymetrické šaty? Na běžné nošení je odlehčete placatými sandálky. Večer jsou podpatky povolené!

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šaty (Topshop, 1499 Kč), náramky (H&M – široký, 499 Kč a korálkové, 249 Kč/kus), prsteny (H&M, 299 Kč/sada), boty (H&M, 799 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Do plavek!

Teď, nebo nikdy. Pokud si chcete pořídit nové plavky, neotálejte. Nad klasickými bikinami vyhrávají plavky v celku, které už neslouží jen jako kamufláž pro dámy s plnější postavou. Žhavým hitem jsou i módní kšilty.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: plavky (Topshop, info o ceně v obchodě), pásek (H&M, 399 Kč), kabát (Pinko, 10 100 Kč), náhrdelník (Topshop, 799 Kč), boty (GAS, 2250 Kč), kšilt (F&F, 169 Kč), prsteny (Lindex, 129 Kč/set)Foto: Jakub Jurdič

Foto: archiv firem

Děláte si zálusk na plavky v celku? A co říkáte na tuhle trojici?Foto: archiv firem

Tropické motivy

Tropů si nemusíte užívat jen na dovolené. V podobě potisků je můžete propašovat do vašeho každodenního života. Skvěle vypadají třeba na šortkovém overalu.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: overal (Topshop, 1999 Kč), náhrdelník použitý jako čelenka ve vlasech (Pinko, 4600 Kč), boty (Guess, 4800 Kč), kabelka (Guess, 3990 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Podprsenkový top

Říkat podprsenkovému topu „top“ je možná trochu přehnané, tyhle mini vršky ale zažívají obrovský boom. Pokud máte stejně jako naše modelka štíhlou postavu, určitě jim dejte šanci. Pozor si dejte jen na to, s čím je nosíte. Co nahoře uberete, dole přidejte. Ideální bude objemná sukně do pasu v délce ke kolenům.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: sukně (The Item, 6550 Kč), top (Topshop, 999 Kč), klobouk (Topshop, 799 Kč), boty (Pařížská 22, Patrizia Pepe, 9100 Kč), náhrdelník (The Item, 850 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Foto: archiv firem

Sukně do pasu jsou hitem. Ve které byste chtěly trávit léto?Foto: archiv firem

Průsvitné materiály

Krajka, tyl nebo perforování. Transparentní materiály vás překvapí svou decentností. Stačí, když pod ně obléknete chytré prádlo, jako je body v tělovém odstínu.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: sukně (The Item, 3850 Kč), top (H&M, 349 Kč), tělové body pod topem (Lindex, 799 Kč), kabelka (DKNY, 2180 Kč), boty (H&M, 1499 Kč), brýle (The Item, 850 Kč), prsteny (H&M, 199 Kč/ sada)Foto: Jakub Jurdič

Mini versus maxi

Velmi dobře vypadá kontrast odlišných délek. Ke krátkým šortkám tak můžete přidat lehký cardigan. Pod průsvitný černý top jsme modelce oblékli sněhově bílý vršek od plavek. Vyměnit ho můžete samozřejmě i za podprsenku, v případě prádla ale raději zůstaňte u jedné barvy.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šortky (Topshop, 1499 Kč), vršek od plavek (Lindex, 299 Kč), top (The Item, 1850 Kč), boty (H&M, 399 Kč), pásek (H&M, 399 Kč), cardigan (Lindex, 799 Kč), náramek (Topshop, 399 Kč), prsten (H&M, 299 Kč/sada)Foto: Jakub Jurdič

Překvapení léta

Pokud pečlivě sledujete trendy, určitě jste zaznamenaly překvapivý hit letošního léta – černou. Pakliže neholdujete barvám, můžete se těšit na spoustu lehkých, tmavých kousků. Co říkáte na dlouhé plisované šaty? Inspirovat se můžete i neotřelým náhrdelníkem nebo náušnicí, lemující ucho.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šaty (H&M, 999 Kč), boty (United Colors of Benetton, 4099 Kč), brýle (Gant, 2999 Kč), náhrdelník (Topshop, 349 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Chcete se stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si roli modelky? Máte možnost! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Načítám