Hlavní obsah

Červenec podle jednotlivých znamení: Co vám přináší výklad tarotu?

Foto: Profimedia

Víme, co právě vás potká v červenci!Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co si pro vaše znamení osud připravil na červenec? To vám prozradí tarotové karty a náš výklad z nich. Co čeká právě vás?

Článek

Úplněk přijde tentokrát na řadu 20. července a ponese se ve znamení Kozoroha. To znamená, že by se obecně mělo všem dařit na poli pracovním. To se možná zdá trochu podivné v období dovolených, ale před tím, než si dáte volno, je nutné dotáhnout všechny resty – a po návratu zase budete nabiti energií. Takže to vlastně dává smysl. Navíc, co do práce vložíte, to se vám také nazpět vrátí!

Co dalšího může červenec nabídnout právě vašemu znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.) Mírnost – 3 mečů – Smrt

Červenec vám slibuje změny, a bohužel nejen ty dobré. Naznačuje spíše konec nějakého přátelství nebo vztahu, případně i změny na poli pracovním. Na obzoru se může rýsovat i stěhování na nové místo nebo něco mnohem méně dramatického: třeba přestanete kouřit či se v noci přejídat. Přesto tyhle změny neproběhnou úplně hladce a bezbolestně a pravděpodobně se budete muset naučit dávat sbohem. Pokud je ale přijmete, nakonec vše překonáte a štěstí vás zase dožene.

Býk (21. 4.–21. 5.) Věž – 3 holí – Kolo štěstí

Ve vašem životě zavane během července svěží vítr, který s sebou přinese novinky, nad kterými bohužel nebudete mít žádnou kontrolu. Nemějte ale strach, všechno se poveze na pozitivní notě. Důležité tedy je, abyste měli oči na stopkách a sledovali, kdy na vás vyskočí další příležitost, kterou jste nečekali – tento měsíc nejspíše kreativního zaměření. Dostanete prostor k tomu, abyste nechali projevit své umělecké já. Tohle oživení vás řádně nakopne i do dalších měsíců.

Foto: Profimedia

Býk by se měl chytit každé dobré nové příležitosti v práci i mimo niFoto: Profimedia

Blíženci (22. 5.–21. 6.) 7 pentaklů – páže pohárů – páže holí

Červenec je pro vás dobrým měsícem nových příležitostí i nápadů. Právě teď jste na správné cestě, tak z ní nesejděte, naopak – držte se zuby nehty nastaveného kurzu. Na cestě jsou dobré zprávy, které vám do života přinesou nového mladého muže, který v něm nějakou dobu pobude a může vás ledasco naučit. Kromě toho se nechte vést inspirací, která bude přicházet v nenadálých poryvech. Pomůže vám načít další úspěšný cyklus nebo třeba dokonce změnit práci a pustit se do něčeho, co vás skutečně baví.

Rak (22. 6.–22. 7.) Smrt – rytíř mečů – Milenci

V červenci budete stát před zapeklitou volbou, která se pro váš budoucí život ukáže jako opravdu důležitá. Mějte na paměti, že prvotní volba nemusí být správná a to, po čem naše srdce touží bez zapojení rozumu, vám může někdy spíše uškodit – a to je právě tento případ. Správné řešení se vynoří, pokud zvážíte všechna pro a proti a srovnáte si zmatek, který je ve vaší hlavě. Když se pak na situaci podíváte čerstvýma očima, uvidíte, že vám ta „správná“ cesta bude naprosto jasná.

Lev (23. 7.–22. 8.) Ďábel – Poustevník – 7 holí

V minulém měsíci jste měli pocit, že tápete ve tmě, že jste sešli z cesty a už ji nejste schopni najít. S červencem konečně přichází šance se z bludného kruhu vymanit, musíte ji jen rozpoznat a nenechat ji odejít – což může být těžší, než se zdá. Naslouchejte svému nitru a intuici, ty vás již na správnou cestu za světlejšími zítřky zavedou. Jakmile se jednou rozhodnete, nenechte se zviklat. Najdou se tací pokušitelé, kteří se budou snažit vaše rozhodnutí změnit. Vy si ale stůjte za svým, ač na to jindy třeba nejste zvyklí.

Foto: Profimedia

Lev by se měl zklidnit a začít víc naslouchat svému nitruFoto: Profimedia

Panna (23. 8.–22. 9.) Svět – Mírnost – Měsíc

Možná máte pocit, že červen stál za houby a červenec se poveze ve stejném duchu, ale nevzdávejte to, tak to není. Je čas otevřít oči a uvědomit si, že je všechno dokončeno a uzavřeno a před vámi je nepopsaná tabule, která čeká jen na vaše kroky a rozhodnutí, že je vždycky možnost udělat tlustou čáru a začít znovu. Jednejte na základě intuice a uvědomte si, že ne všechno je takové, jaké se zdá na první pohled. Vnímejte své okolí a věnujte dostatek pozornosti lidem kolem sebe. Jedině tak nepodlehnete iluzím a vydáte se opět vpřed.

Váhy (23. 9.–23. 10.) 6 pentaklů – eso holí – 2 meče

Je na čase změnit pohled na svůj život. Přestaňte se litovat a upínat se na příležitosti, které nemáte, na věci, co si nemůžete dovolit, místa, kde nemůžete být. Tak se daleko nedostanete. Základem je postavit se k životu pozitivně. Jedině tak se dočkáte respektu, uznání a úspěchu, které byste si představovali. Nesnažte se měnit okolí, změňte sebe. Není to tak těžké, jak by se zdálo, naopak, jste jen kousíček od tohoto úspěchu, který vám vnese do života klid a pohodu na delší dobu.

Štír (24. 10.–22. 11.) 7 mečů – Blázen – 3 holí

V červenci se před vámi rýsuje velmi produktivní období vašeho života, které s sebou přinese nové příležitosti pro váš byznys a celkový kariérní rozvoj. Důležité je zapracovat na sobě samých, snažit se rozvíjet svou kreativitu, vynalézavost a nadšení, se kterým je možné měnit sny a přání v realitu. Právě s jejich pomocí se výrazně posunete a nebojte se, nebude to těžké – červenec takovým změnám přímo nahrává, tak toho využijte, uvidíte, že se proměníte ve studnici nápadů.

Střelec (23. 11.–21. 12.) Kolo štěstí – eso pentaklů – páže mečů

Červenec pro vás bude hlavně časem seberozvoje, který vám pomůže prohloubit vlastní schopnosti a talenty, o kterých jste neměli ani tušení. Zaměřte se na svou mysl. Její skutečné nezávislosti dosáhnete tak, že se dokážete na svět dívat bez předsudků, jasně a zpříma. Buďte energičtí, bdělí a pracujte na svých analytických schopnostech – uvidíte, že se vaše práce brzy projeví a vy budete schopní snadno rozšifrovat všechny problémy, které vám přijdou do cesty.

Foto: Profimedia

Střelce brzdí předsudky. Je na čase jim dát valeFoto: Profimedia

Kozoroh (22. 12.–20. 1.) král mečů – eso pentaklů – 7 holí

Začátek července pro vás bude poklidný a pomalý, tak si to užívejte a sbírejte energii. Bude se vám hodit později, protože právě vaše výdrž a zásoby energie „na horší časy“ vám pomohou překonat jakékoli překážky, které vám budou stát v cestě. Nemusíte tedy ustupovat ani dělat kompromisy – máte na to. Postavte se k výzvám čelem a vrhněte se do nich naplno, jen tak z nich vytěžíte maximum. Selhání se nebojte, dokud si ho nebudete připouštět, nepřijde.

Vodnář (21. 1.–20. 2.) páže pohárů – 9 mečů – 9 pentaklů

Je před vámi ne úplně snadné období plné stresu a nervozity. Důvody pro tuto nepříjemnost se mohou lišit a nejsou vlastně tak podstatné, zásadní je to, jak se k situaci postavíte. Důležité je, že se tlaku a nepříjemnostem nesmíte poddat – ale ani jednat příliš agresivně. Přijímejte věci s klidem a s otevřenou myslí a všechny problémy se vám budou řešit lépe. A brzy si již budete moci užívat klid a plody vlastní práce. Jen pozor na to, abyste nechtěli příliš – od sebe ani od druhých, to se může nehezky vymstít.

Ryby (21. 2.–20. 3.) 9 holí – Slunce – Milenci

Karta Slunce s sebou vždycky přináší radost a potěšení, i když někdy krátkého trvání. A to je to, o čem výklad mluví – do cesty se vám postaví nějaká více než lákavá příležitost, ať už jde o nějaké okamžité zaláskování, zajímavý kurz nebo pracovní příležitost. Klidně do toho jděte, ale mějte pořád na paměti, že je to jen krátkodobá záležitost, která brzy skončí, jakkoli moc si ji budete užívat. A to skutečně budete. Stojí za to se do něčeho podobného pustit po hlavě, jen nezapomínejte, že to takové nebude dlouhodobě.

Červenec tedy přináší mnoho nových příležitostí. Na jaké se nejvíc těšíte vy?

Reklama

Načítám