Hlavní obsah

Česko má další unikát. Jedinečný doplněk stravy pro ženy

Foto: Primulus Group, s.r.o.

Zakladatelé společnosti Primulus group. Zleva Jan Klusák, Martin Lukáš, David BuchtaFoto: Primulus Group, s.r.o.

Od minulého roku roste zájem o doplňky stravy. Největší poptávka je po vitaminu D, C a minerálech, jako je zinek nebo hořčík. Lidé kupují vitaminy samostatně, ale stále více jich hledá komplexní doplňky stravy pro ty nejlepší účinky.

Článek

Právě tyto unikátní produkty nabízí česká firma Primulus Group. Oproti běžným doplňkům stravy, které se zaměřují na základní vitamíny a minerály, tato ostravská firma nabízí unikátní produkty s obsahem účinných látek obohacené o přírodní bylinky a extrakty. Do jejich portfolia patří několik produktů, avšak mezi nejoblíbenější patří ženský preparát Feminus s příznivým vlivem na stav ženského organismu v období klimakteria.

Všechny produkty firmy Primulus Group jsou certifikovány Státním zdravotním ústavem v Praze. Jejich vývoj, výroba i prodej probíhají v České republice a k dnešnímu dni bylo prodáno přes 150 000 kusů těchto unikátních produktů, které můžete najít i v největších českých online lékárnách (DrMax.cz, Pilulka.cz a další).

Představme si nejprodávanější produkt z jejich portfolia.

Femius – bojujte s příznaky menopauzy

Foto: Primulus Group, s.r.o.

Jeden z nejprodávanějších doplňků stravy na menopauzu v ČeskuFoto: Primulus Group, s.r.o.

Nestabilní hormonální hladiny v těle dokážou natropit pěknou paseku. Feminus byl vyvinut jako doplněk stravy obsahující mimo jiné anděliku čínskou, která přináší komfort při menopauze. Vedle toho tento unikátní doplněk stravy pro ženy, který patří dlouhodobě mezi nejprodávanější produkty v Česku svého druhu, obsahuje řadu vitaminů (C, E, B6, D3 či B12), zinek a další složky, které pomáhají udržet normální stav organismu. Mix bylin a vitaminů zaručuje požadované účinky. Přesvědčte se o síle tohoto produktu sami. Podpořte vaši ženskou energii a libido.

Doplněk stravy Feminus – opravdu funguje?

Foto: Primulus Group, s.r.o.

Doplněk stravy vyrobený v Česku s certifikací Státního zdravotního ústavu v PrazeFoto: Primulus Group, s.r.o.

Tým lidí, stojících za unikátním doplňkem stravy Feminus, má na tuto otázku jasnou odpověď: Feminus je kvalitní český produkt. Jedinečné složení účinných látek je odpovědné za sílu tohoto produktu.

Pokud hledáte opravdu kvalitní doplněk stravy zaručující dostatečné dávkování účinných látek, je Feminus nejlepší volba. Svým složením se jedná o jeden z nejsilnějších produktů na trhu a je certifikován zdravotním ústavem v Praze. Přesvědčte se o síle tohoto produktu samy. Snižte nepříjemné příznaky ženského klimakteria a podpořte vaši ženskou energii a libido. Nyní s dopravou zdarma po celé ČR.

Reklama

Načítám