Hlavní obsah

Čeští muži a jejich (ne)vkus: Co říkáte kabátu ze spacáku?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že se čeští muži o módu zajímají stále víc a často a rádi ji řeší, je potěšitelný trend. Do pražských ulic proto proniká nádech extravagance – muži vítají jasnější barvy, volí neotřelé kombinace i přešívání starých kusů na nové. Jak jim to (ne)sluší? Podívejte se s námi.

Článek

Móda české muže baví a je to znát. Vzrůstá nabídka módních doplňků i množství návrhářů, kteří se specializují na módu pro pány. Když se ovšem zaměříte na konkrétní módní kreace přímo v ulicích, je jasné, že by občas chtělo trochu vyladit spojování barev či střihů. Někteří pánové totiž milují neotřelé nebo barevné kombinace, které jsou na hraně vkusu – anebo možná už za ní.

A přesně na tyto muže se zaměřila Eliška Hudcová v pořadu Minuta módy na Stream.cz. Vypátrala pro vás neotřelé pánské outfity, které na první pohled zaujmou a rozhodně se nedají zařadit jako konvenční či nudné. Jak se českým mužům daří spojovat na první pohled nekombinovatelné prvky oděvu? A dají se tepláky považovat za normální součást denního outfitu? To se dozvíte ve videu, tak se dívejte (a posuzujte) s námi.

Líbí se vám extravagance pánů ve videu?

Reklama

Načítám