Hlavní obsah

Džínové bundy: Jaké Češky nosí a jaké by nosit měly?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bez džínových bund či vestiček si jaro už téměř nedokážeme představit. Ale i v tomto módním evergreenu panují určitá pravidla, která je radno dodržovat. O jaká jde? A umí české ženy nosit tyto svršky? Podívejte se s námi!

Článek

Když se řekne džínová bunda či vesta, nabízí se přirovnání, že v jednoduchosti je krása. Ovšem málokterá žena to kupodivu s džínovou bundou umí dotáhnout k dokonalosti a mnohdy tak nad klasickým modrým denimem vítězí nevkusné potisky, nášivky či neforemné střihy.

Eliška Hudcová se vydala do pražských ulic vypátrat, zda skutečně válcuje nevkus klasiku a elegancí aneb zda mají Češky vkus a opravdu nosí nejen to, co je módním hitem, ale především to, co jim sluší. A tak se můžete v dnešním díle Minuty módy ze Stream.cz přesvědčit na vlastní oči, jak celé toto džínové klání dopadlo a proč se letos vyplatí pořídit si takovou bundičku třeba v bílé nebo jiné pastelové barvě.

Nosíte džínové bundy? Jaké jsou vaše nejoblíbenější?

Reklama

Načítám