Hlavní obsah

Češky a pestré barvy: Jak je (ne)umějí nosit v zimě? Podívejte se, čemu se vyhnout

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pestré vzory a výrazné barvy jsou u českých žen obecně hodně oblíbené. Když však přijde zima, většina z nich neví, jak tyto favority nosit tak, aby v nich nepřipomínaly zaměstnance cirkusu. Jaké odstíny jsou letos trendy a na které je vyhlášeno embargo? Dívejte se s námi!

Článek

V módě obecně platí pravidlo, že když chcete nosit výrazný kabát či bundu, zbytek outfitu byste měly ladit neutrálně. Jednak aby barevný svršek dostatečně vynikl a také proto, abyste nepřipomínaly pestře zbarveného papouška, ale vypadaly jako ženy, které vědí, co je v kurzu.

Hodně Češek tápe v kombinacích barev s materiály, střihy a velikostmi, a tak je stále možné potkávat výrazně přehnané outfity na ženách všech ročníků. Elišku Hudcovou toto téma zaujalo, a proto se v pořadu Minuta módy internetové televize Stream.cz vydala do pražských ulic zjistit, jaká je aktuální „barevná realita“. Na jaké zajímavé modely narazila a jaké kousky nechala v hodnocení zcela propadnout? To se dozvíte, když kliknete na naše video.

Nosíte s oblibou výrazné barvy i přes zimu, nebo jste věrní černé, hnědé a šedé?

Načítám