Hlavní obsah

Chcete orgasmus? Pusťte mu hudbu!

Foto: shutterstock.com

Při poslechu hudby se uvolníteFoto: shutterstock.com

Reklama

Znáte to, máte chuť na pořádný orgasmus, ale on přišel, viděl, padnul za vlast… Tak to je teda erotika! Dá se s jeho uvadající touhou něco udělat? Rozhodně ano!

Článek

Když jste ho potkala, byl plný dojmů… a spermatu, o němž povídal, že musí mermomocí ven. V pondělí, v úterý, taky ve středu, čtvrtek, v pátek dokonce dvakrát a o víkendu tolikrát, že jste efektivně nahradila posilovnu a saunu na půl roku dopředu. Tour de byt měla za následek pokřtěnou nejen postel, ale i pračku, botník a schody. Jak krásně se na to vzpomíná! Zvlášť teď, když jen přijde z práce, svalí se na gauč a kouká na fotbal. Vy ho chcete přimět k milování, on vás k tomu, abyste mu dala pokoj.

Víte ale, že to nemusí být vaše chyba? Dva roky společného soužití udělá v muži hotovou revoluci. Jeho tělo produkuje méně sexuálních hormonů (K tomuto syndromu dochází jeden až dva roky od prvního pohlavního styku s vámi v rámci pevného svazku. Zdroj: Anketa hudebního kanálu Music Choice), takže se tím automaticky snižuje i touha, což však – trochu paradoxně – stálým partnerkám nahrává do karet. Jak je to možné? Jelikož je vůči erotice po nějaké době trochu imunní, již ho tak nezajímají ani ostatní ženy. Míra rizika nevěry proto klesá.

Vibrátor milence nenahradí?

Jenže co je to člověku platné, když chce orgasmus, že? Buď je nutné provětrat tajné schovávačky a tasit zbraně nejvyššího kalibru - vibrátory, nebo s tím něco udělat. Klasické triky, jako koupě nového spodního prádla, masáže či objevení krkolomné sexuální polohy, na kterou vaše zkrácené šlachy a ztuhlé svaly momentálně nemají, však nemusí vždy zabrat. A když, tak je to většinou jen na dobu určitou. Přirovnejme to třeba k energy drinku, který vám dává křídla. Po pominutí jeho účinků zase spadnete na zem a ještě si možná nabijete ústa. A pít ho pořád v jednom kuse? Víte, kolik má kalorií?

Foto: shutterstock.com

Tak takhle to asi nebude to pravéFoto: shutterstock.com

Nakrmte mu uši serenádou

Váš partner zarůstající jak ve tváři, tak i sexuálně, může neaktivitou zpohodlnět, a intimní pauzu si protáhnout na nechutně dlouhou dobu, která vám začne dělat vrásky. To, co ho má sílu ho probrat, je hudba. Zní to divně, ale podle výše zmíněného hudebního kanálu velké procento lidí považuje muziku za prostředek k příjemné atmosféře a vítanému uvolnění, oproštění od stresu. Jednou z možností je tedy vyhodit televizi z ložnice (beztak tam nemá co dělat) a postavit na její místo hifi věž. Mno, a teď přijde to hlavní.

Nechte partnera mluvit! Podle Velké německé studie požitků 2004 se 54 % mužů přiznává, že to nejlepší, čeho se jim může dostát, aby pookřáli, je uvolněná konverzace! Žádné rozebírání každodenních starostí, nýbrž přirozená a nenucená debata bez časového presu. Přidejte k tomu ještě pánské afrodiziakum – jídlo, a nechte ho roztát pod tíhou vaší něžné péče. Prostě kam čert nemůže, nastrčí ženskou! (A taky už konečně víte, proč sbírat levná CD z trafiky… Dopřejí vám více sexu!)

A teď se vy pochlubte nám, čím ho dokážete svést tak, že si ráno v koupelně radostně hvízdá? Své triky pište na info@prozeny.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám