Hlavní obsah

Chci milence, ale ne vztah!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Nezávazný sex vyhledávají i ženyFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Žádné city, pouze sex? Pokud jsou dva, kterým to tak vyhovuje, není co řešit. Chcete si i vy najít milence? Pak čtěte dál!

Článek

Je více než zřejmé, že muži zpravidla dokážou lépe a efektivněji oddělit sex od citů. Je to tak snad už od dob Adama a Evy. Harém sem, harém tam, pak nějaká ta prostituce... Zkrátka sex je pro většinu z nich (omluva výjimkám) běžná potřeba jako jít si nakoupit. Ale pozor na to. Dnešní doba razí emancipaci, a tak se objevují i ženy, které chtějí prožít milostnou aférku bez citových omáček okolo. Je to tak nějak pochopitelné. Porozchodové období, pracovní vytíženost, nekvalitní „genetický materiál" pro vztah, to jsou atributy pro rozhodnutí najít si milence.

Milence chtějí nejen průkopnice

Podle posledních studií s touto myšlenkou koketují většinou ženy, které jsou na vysoké inteligenční úrovni a mají zajímavý profesní život. Taky přemýšlíte nad mileneckým svazkem, který by nijak zásadně nezasahoval do vašeho života? Pak se opravdu nemusíte cítit provinile, ale berte v potaz všechna rizika. Možná by bylo dobré začít tím, kde vlastně hledat někoho na sex?

1. Skvělou možností je oprášit staré kontakty. Možná by vás překvapilo, kolik žen se vrací se ke svým bývalým partnerům pouze kvůli sexu. Ale nemusí se jednat vyloženě o nějakého expartnera, ale starým kontaktem se rozumí i (bývalý) ctitel.

2. I při hledání milence mohou být kamarádi nápomocní. Někdo z jejich okolí může pro vás znamenat potencionální kořist. Poslouchejte je a nechte si vyprávět o lidech, které znají. Třeba se zmíní o známém, kamarádovi, který není tak docela „stvořený" pro vztah a nechce se vázat. To by mohlo být to pravé!

3. Využít lze i nekonečné možnosti internetu, i když shánění sexuálních kontaktů přes síť není tak zcela nejbezpečnější disciplínou - nikdy nikdo nemůže vědět, koho tam potká. Ale nakouknout do místností pojmenovaných „Hledám milence" pochopitelně můžete. Když už nic, tak se dá na erotických chatech pobavit.

4.Ženatý muž, který dává najevo, že se mu líbíte? Ano, je to také varianta, i když ne úplně morálně košer. Na druhou stranu existují i páry, které spolu sice jsou v manželském svazku, ale z nějakého důvodu spolu nežijí. Takže potom proč ne?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Příležitostí k seznámení je spoustaFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Chraňte se!

Nejen hledání, ale i milenecký vztah jako takový se může stát noční můrou, pokud se překročí určité hranice. Ale tenhle konec může mít i plnohodnotný partnerský vztah, že? Tedy k tomu, na co si dát pozor, abyste ochránila sebe, své zdraví a city:

  • Do mileneckého vztahu nevstupujte, pokud nejste ochotna přijmout fakt, že jeden budete využívat druhého pouze pro fyzické uspokojení. Připusťte si, že tady nepůjde o psaní romantických sms zpráv do jedné hodiny do rána a každodenní zasílání květin do práce.
  • Včas si s protějškem ujasněte pravidla hry. Jde vám pouze o sexuální aférku!
  • Pokud se jeden z vás začne chovat láskyplně, měl by o svých citech druhému říct ještě předtím, než mu to přeroste přes hlavu. Zlomené srdce je opravdu nemilý vedlejší účinek.
  • Zdraví je to nejdůležitější, i když to zní jako klišé. Používejte kondom a myslete na antikoncepci.
  • O svém románku raději nemluvte. Společnost by vás mohla označit za lehkou děvu, což by jistě příjemné nebylo. Tyto zprávy se šíří jako ptačí chřipka.
  • Při výběru milence opravdu dbejte zvýšené opatrnosti a poslouchejte svůj šestý smysl. Jakmile se vám nebude cokoliv zdát, vycouvejte.

Jako bonus se na celé věci jeví to, že sex s mužem, na kterém vám zase až tolik nezáleží, odstraňuje zábrany. Co na tom, že uvidí vaši celulitidu, nebo údajně nedokonalá prsa? Vždyť je to jedno! Závěr je tedy jasný: Láska tělesná se obejde bez úcty. Lásku založenou na úctě nelze snížit na pouhý požitek. Rolland Romain

Souhlasíte s novodobým pohledem na svět, že pořízení milence je normálním, běžným vyústěním rozpadajících se partnerských vztahů? A kde se podle vás nejsnáze amant pořídí? Podělte se o své tipy na info@proženy.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám