Hlavní obsah

Chci zhubnout a cítit se skvěle!

Reklama

Pravidelný jídelníček se vám jen horko těžko dodržuje, s pohybem to jde od desíti k pěti, a po večerech máte navíc chutě na sladké? Nebojte, nejste samy.

Článek

Neznamená to ale, že byste s tím neměly něco udělat. Naopak!

Řekněte si nahlas, proč chcete zhubnout

Každá máte jiný životní cíl, a stejně tak i důvody, kvůli kterým toužíte zhubnout. Ať už se chcete vejít do šatů z minulého roku, nebo vás štve, jak se zadýcháváte do schodů a při dobíhání autobusu, na jedno nezapomínejte. Vlastní spokojenost by měla být cílem každé z vás. Děláte to především pro sebe a své zdraví.

Je dobré si také stanovit milníky, důležité záchytné body, kdy se můžete odměnit. Například když se vám podaří shodit první 3, 5 nebo 10 kilogramů. Samozřejmě nechceme říct, abyste se odměnila sladkostí, ale nový top nebo oblíbený zahraniční časopis by se vám líbit mohl, co říkáte?

Chutné proteinové nápoje

Každý někdy potřebuje „pomocníka“

Hubnutí není jednoduché, ať si říká, kdo chce, co chce. Proto je určitě fajn si vybrat nějakého ověřeného a fungujícího pomocníka. Co by to mělo být? Může jím být například populární proteinová dieta KetoDiet, kterou využívají i známé české osobnosti, ale samozřejmě nejen ony.

„KetoDiet beru jako skvělý odrazový můstek, díky kterému jsem shodila nadbytečná kila. Naučila jsem se jíst pravidelně a stačí mi menší porce. Vůbec už mi nechybí sladké, smažené a jiné nezdravé jídlo a naučila jsem se jíst více zeleniny. Jsem plná energie. Hodně sportuji a zjišťuji, že se mi všechny věci dělají tak nějak snadněji,“ říká slečna Markéta, které má za sebou již celý dietní plán proteinové diety.

Hlavně dodržovat pravidelnost a jíst

Jak KetoDiet funguje?

Dietní plányproteinové diety KetoDiet se skládají ze 3 jednoduchých kroků, v průběhu kterých jíte chutná proteinová jídla, dopřáváte si množství zeleniny a učíte se pravidelně a vyváženě jíst. Protože je KetoDiet (jak už název napovídá) založena na ketóze, tedy přednostním spalování tuků, výsledky jsou vidět velice rychle. K dispozici vám navíc budou výživoví poradci on-line, kteří vám poradí a povzbudí vás, právě tehdy, když to budete potřebovat.

Proteinové tyčinky jsou skvělou svačinkou

Více o proteinové dietě KetoDiet se můžete dočíst na www.ketodiet.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám