Hlavní obsah

A zase ti Chirurgové!

Foto: pragency.cz

Vaši oblíbení chirurgovéFoto: pragency.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sedmidiskovém balení vychází kompletní třetí řada seriálu Chirurgové, která je na DVD podstatně rozšířena o dosud nezveřejněné ukázky a nesestříhané delší epizody.

Článek

Na operačním sále lékaři, v životě partneři, přátelé či protivníci. Členové lékařského sboru chirurgů nemocnice Grace stále hledají léky na svůj osobní život, které nejsou na předpis.

Jiskřivá třetí série seriálu, která přináší do nemocnice další tajemství, další případy, další osobní zákruty a další nejistá rozhodnutí hlavních hrdinů.

Úspěch seriálu se odrazil i na kariérách hlavních představitelů, ze kterých se díky Chirurgům stali oblíbené hvězdy. Nejviditelnější je do této chvíle Patrick Dempsey (Kouzelná romance) a Katherine Heigl (Zbouchnutá).

Hrají: Ellen Pompeo, Sanda Oh, Patrick Dempsey, Katherine Heigl, Justin Chambers, Isaiah Washington, T. R. Knight, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Kate Walsh, Sara Ramirez, Eric Dane

Foto: pragency.cz

Třetí řada seriálu Chirurgové na DVDFoto: pragency.cz

Chirurgové - 3. řada (Grey´s Anatomy - Season 3) V prodeji a půjčovnách od 5. 12. 2008 Doporučená MOC: 1199 Kč

Reklama

Související témata:

Načítám