Hlavní obsah

Chlapy neměňte. Radši si zvykněte!

Foto: Thinkstock

Koho by bavilo mít doma uklízecího maniaka?Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

„Změnit někoho k obrazu svému je hloupost, pokud vedle sebe nechceme mít místo člověka, do kterého jsme se zamilovaly, pouze bezduchou bačkoru,“ tvrdí čtenářka Eva. Máte stejný názor? Napište nám na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Článek

Podle mých zkušeností funguje jen jedna metoda, jak se pokusit změnit chlapa, a to konkrétně a co nejstručněji vyjádřit, co chceme, přesně vymyslet, co má udělat, dát mu pod nos náčiní, které k tomu bude potřebovat, a nechat ho v klidu dál ležet, protože on se časem zvedne a půjde to udělat. A až to udělá, tak místo maminkovského: „No ty jsi ale šikovný a teď bys mohl udělat ještě tamto...“ si ho raději odvést do ložnice a potěšit ho tak, jak to má rád zase on.

Na zvednutá prkýnka, ponožky po pokoji, drobky na gauči, neumyté nádobí a další prkotiny si prostě zvyknout a nedělat z nich globální problém lidstva, jelikož je plno pěkných, chytrých, osamělých žen, které by toho našeho bordeláře braly všemi deseti a tyhle detaily jsou to poslední, co s ním, na rozdíl od nás, budou při společných schůzkách řešit...

A řekněme si upřímně - , který by nás péroval za to, že jsme si dovolily šlápnout na vytřenou chodbu, že jsme si kabelku nepověsily na příslušný věšák, že si na noc strčíme kapesník pod polštář, že si po sobě po každém koupání neumyjeme vanu, že zahlédl náš vlas na umyvadle...

Smysl života přece není v tom, aby bylo vše tip ťop a večer vedle nás posedával bačkorovitý, poslušný pudlík;-)

Podařilo se vám svého partnera změnit? Napište nám návod na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám