Hlavní obsah

Chytří pomocníci vám uvolní čas na to skutečně podstatné

Foto: Samsung

Kdo by si nepřál mít doma chytré pomocníky?Foto: Samsung

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klidnou a uvolněnou vánoční atmosféru se vždy snažíme připravit spíše pro ostatní – pro rodinu a děti především. Často se ale stává, že se do vánočních příprav natolik ponoříme, že ve výsledku si samotné svátky úplně zapomeneme užít a hlavně si odpočinout. A to je velká škoda. Nejen kvůli nám samotným, ale také právě kvůli blízkým, kteří by jistě ocenili, kdybychom si s nimi volné dny vychutnaly plnými doušky. Připravili jsme pro vás proto výběr několika šikovných pomocníků do domácnosti, díky kterým budete moct pustit podstatnou část starostí z hlavy. Ušetří vám spoustu času, který tak můžete věnovat svým blízkým, anebo třeba samy sobě.

Článek

Chladničky Side by Side: zdravě, přehledně, vždy po ruce

Chladničky se dvěma křídly dveří, tzv. americké nebo-li Side by side, mají oproti těm běžným hned několik příjemných výhod. Tou první, kterou právě v období vánočních svátků ocení snad každý, je výrazně vyšší objem úložného prostoru. Začíná na 604 l a v závislosti na konkrétním typu chladničky může dosahovat objemu až 647 l. Dostatečně velký je tak i mrazák, což značně ulehčuje plánování velkých nákupů. Různé modely pak nabízejí i další funkce jako je výrobník ledu nebo dokonce nástroj na výrobu ledové tříště.  Zdaleka nejpraktičtější prvek představuje beznámrazová technologie True No Frost a duální systém chlazení Twin Cooling. Chladničky Side by Side díky němu uchovávají potraviny čerstvé až po dvojnásobně dlouhou dobu.

Cena od 20 990 Kč

Foto: Samsung

Praktická chladnička Samsung Side by SideFoto: Samsung

Úklid přenechejte chytrému robotovi

Robotické vysavače dříve zvládaly likvidovat maximálně menší domácí nepořádek, protože pouze zametaly, ale nyní již nečistoty vysávají. Sací výkon 250 W je u nejnovějšího modelu vysavačů POWERbot totiž mnohonásobně silnější než u tyčového vysavače. Jeho inteligentní senzory tak vytvoří mapu vašeho domova a skrze mobilní aplikaci Select & Go můžete robota bez dozoru nechat vysávat celý dům. Sami se tak můžete v klidu věnovat důležitějším věcem.

Cena 26 990 Kč

Foto: Samsung

Robotický vysavač Samsung POWERbot (VR20K9350WK)Foto: Samsung

Neperte se s časem

Superrychlé pračky ze série QuickDrive zkracují čas praní až o 50 % a šetří až 20 % energie, aniž by jakkoliv snižovaly kvalitu praní. Díky kapacitě 9 kg prádla, praktickým dvířkům Addwash umožňujícím přidat zapomenuté kusy oblečení, speciální konstrukci pracího bubnu, výkonnému samočištění bez potřeby chemikálií, desetileté záruce na motor, inteligentnímu propojení s mobilní aplikací, téměř neslyšnému chodu a dlouhé řadě dalších vychytávek jsou pračky QuickDrive hrdými držitelkami řady ocenění a certifikací, včetně vítězství v časopisu dTest.

Cena od 17 990 Kč

Foto: Samsung

Superrychlá pračka Samsung QuickDriveFoto: Samsung

Reklama

Načítám