Hlavní obsah

Čím oslníte Ježíška? Tipy na „vánoční“ outfity

Foto: Thinkstock

Ke štědrovečerní večeři byste měly zasednout v okouzlujícím outfitu!Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oblékáte na Štědrý večer rok co rok černé kalhoty s bílou halenkou? Zkuste to letos jinak a stylověji! Nebudeme vám tvrdit, že díky tomu prožijete šťastnější Vánoce, ale pokud se budete cítit krásnější, pak to za trochu námahy stojí.

Článek

Svůj domácí úbor nechte rozhodně ve skříni, Štědrý den je přece jen slavnostním momentem, a podle toho byste se měly také obléknout. Když už jste si daly práci s pečením cukroví, vánočním úklidem a precizním balením dárků, proč sebe samy odbýt?

Když chcete zazářit

Pouzdrové sukně jsou klasikou, která nikdy nezklame. Nejjednodušeji se kombinují s jednoduchými halenkami nebo s košilí, kterou zastrčíte dovnitř. K tomuto duu bezpochyby patří výrazný náhrdelník, který outfit oživí, případně i náramek nebo prsten (vybrat si ho můžete ve článku Stylový doplněk? Prsten, který nikdo nepřehlédne!). A vůbec to nemusí být sady, naopak – klidně experimentujte a zkoušejte, jak se vaše poklady ze šperkovnice (ne)skamarádí.

Pokud čtete naši rubriku pravidelně, dost možná vlastníte flitrovanou sukni podobnou té, kterou jsme vybrali my. Zkombinujte ji s bílou košilí, stříbrným náhrdelníkem a jako barevný akcent přidejte třeba modré lodičky. Nezapomeňte ani na nehty, třpytivý nátěr váš outfit dotáhne k dokonalosti.

Foto: archiv firem

Na foto: sukně (Topshop, 1400 Kč), košile Alexander Wang (shopmrsh.com), lak (OPI – Muppets Collection, odstín Divine, 380 Kč), boty (Topshop, 1900kč), náhrdelník (weekday.com, 1160 Kč), prsten (warehouse.co.uk, 470 Kč)Foto: archiv firem

Pohodlné a originální

Máte rády originalitu a chcete Vánoce slavit v něčem jiném, než je obvyklé? Vsaďte na overal! Samozřejmě to nemůže být ten „teplákovitý“, ve kterém jste proběhaly celé léto, na večerní a slavnostní příležitosti se hodí luxusnější materiál. Jednoduchý overal můžete doladit trendy psaníčkem z hadí kůže (na plazy jsme pěli ódy už ve článku Překonejte fobii z hadů, jejich vzor je trendy!), výstřih dovybavte náhrdelníkem a přehoďte sáčko.

Foto: archiv firem

Na foto: sako (H&M, 1200 Kč), boty (Topshop, 1450 Kč), overal (theoutnet.com), náhrdelník (Topshop, 500 Kč), psaníčko (Asos, 650 Kč), rtěnka (Kate Moss for Rimmel, 99 Kč)Foto: archiv firem

Pro „šatařky“

Hodláte ze skříně vytáhnout své oblíbené šaty? Zkuste je alespoň doplnit zajímavými punčochami, třeba těmi s puntíky. Šaty ozvláštněte originálními doplňky – my jsme propadli límečkomanii. A protože bude tohoto dívčího trendu plno i příští rok, určitě si tuto roztomilost pořiďte. Nezapomínejte ani na barvy, které se u nás projevily na psaníčku. Kdybyste řešily co k podobnému looku za boty, určitě uspějete s botami typu Mary Jane, které jsou nejen „slušňácké“, ale i trochu retro.

Foto: archiv firem

Na foto: šaty (Topshop, 2600 Kč), hodinky (Burberry, info o ceně), psaníčko (Asos, 1050 Kč), boty (net-a-porter.com), punčochy (Marks&Spencer, 299 Kč), límeček s flitry (Asos, 790 Kč)Foto: archiv firem

Kalhotová variace

A teď něco pro ty, které se ani na Vánoce neobejdou bez kalhot. Určitě pro tentokrát vyřaďte džíny a natáhněte klasické kalhoty. Nám se zalíbily krémové, které jsme namixovali s výrazně modrou halenkou. Protože když už máte takto neutrální kalhoty, je škoda nenechat vyniknout alespoň hořejšek. Ať už pomocí vzorů nebo barvy. Stylově bude vypadat přehozená kožešinová vesta, přítomnost doplňků a psaníčko. Nebojte se kombinovat barvy, jak vidíte, dobře může vypadat i modrá halenka, zelené psaníčko a vínovéboty. Mimochodem, ke kožešinové vestě vypadají lépe kotníčkové boty, jemné střevíčky nechte k méně ležérním oblečkům.

Foto: archiv firem

Na foto: halenka (Mango, 1200 Kč), náušnice (katespade.com), kalhoty (Mango, 700 Kč), psaníčko (riverisland.com), náramek (net-a-porter.com), boty (Zara, 2200 Kč)Foto: archiv firem

Jednoduše sexy!

Trávíte Vánoce ve dvou a sháníte šaty, kterými dostanete vašeho partnera na kolena? Oblečte se do šatů, na kterých je sice spousta látky, ale místy jsou pěkně průhledné (a jak víte, průsvitné oblečení je absolutní hit!). Tyto jsou z Manga, a pokud se vám zdají povědomé, nejspíš to bude podobou s podzimním modelem návrhářky Stelly McCartney. Pečlivě vybírejte hlavně prádlo, které pod šaty obléknete. Pokud někde vykukuje, musí být přímo ukázkové.

Foto: archiv firem

Na foto: šaty (Mango, 1200 Kč), lak (Essie, In stitches, 330 Kč), psaníčko (Zara, 2200 Kč), prsten (harveynichols.com), boty (thecorner.com)Foto: archiv firem

A co si „pod stromeček“ obléknete vy? Budeme se těšit na vaše příspěvky!

Reklama

Načítám