Hlavní obsah

Horoskop Kozoroha na neděli 28. 4.

Foto: Proženy.cz

Foto: Proženy.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zejména po poledni strávíte spoustu času lehkou společenskou konverzací u kávy. Kdyby se hovor měl sklony stočit na nějaké vážné, až zásadní životní téma, dokážete ho nasměrovat zpět. Zábavu a trochu humoru potřebujete momentálně o hodně víc.

Článek

Láska a sex

To, že si s někým užíváte kvalitní a vzrušující sex, ještě neznamená, že se vám s dotyčným bude dobře žít. Kdybyste se rozhodly, že si ho necháte jen jako milence a skutečného životního partnera si budete hledat jinde, bude to lepší.

Partner a rodina

Člověku, který nahlas mluví o tom, že má svědomí čisté, a může to kdykoli komukoli dokázat, pro jistotu moc nevěřte. Pokud to tak je, nemusí o tom vehementně přesvědčovat všechny kolem.

Domácnost a nákupy

Miláček vás překvapí, s jakou energií vtrhne do kuchyně a pustí se do vaření. Pokud máte jen trochu soudnosti, plést se mu do toho nebudete. Raději se zdekujte a dělejte něco svého. Jakmile mu začnete radit, co a jak má dělat, bude pohoda v háji.

Krása a zdraví

Odpoledne, kdy se Luna dostává do vašeho znamení, budete mít konečně čas, abyste o sobě začaly přemýšlet. Kdybyste náhodou přišly na to, v čem jste dosud pořád dělaly chybu v rámci péče o zdraví a zevnějšek, dobře si to zapamatujte. Teď už se v tomto ohledu mýlit nebudete.

Astrojídelníček

Uprostřed noci se Luna překulí do fáze, jejímž symbolem je „Orel“. Propůjčí vám tedy schopnost vidět vlastní fyzickou kondici z nadhledu, a tím získáte kontrolu nad svým tělem i případnými neduhy. V 11.38 hodin Měsíc vstoupí do znamení Kozoroha a aktivuje stupně, pod které spadá kloubní aparátu. Hned po probuzení vypijte větší šálek čaje nebo teplou vodou naředěný bylinný extrakt z citronové trávy. Jedná se o jednu z mála bylinek, která dokáže vyplavit zplodiny a nahromaděné toxiny z kloubů. Prospěšné bude podpořit tvorbu kolagenu, což dokážou vitamin C a lykopen, místo klasické snídaně tedy vypijte mléčný jahodový koktejl. Dopoledne chroupejte vlašské ořechy a slunečnicová semínka, které rovněž podporují tvorbu kolagenu, a hojně je zapíjejte neokysličenou minerálkou.

Kloubům prospívá i síra, jež je obsažena v ředkvičkách, z nich si udělejte polévku k obědu, a když budou vyšší teploty, tak salát. Na síru je bohatá i papája, tak alespoň dvě smlsněte během odpoledne. Kolem 17. hodiny intenzivně pijte čaj z jahodníkového listí. Ten čistí ledviny a močový měchýř, které mají v tomto čase maximální aktivitu, takže se vyplaví kyselina močová. Když se v těle hromadí, vytváří krystaly, které se usazují v kloubech a šlachách a jsou příčinou vzniku bolestivé artritidy. Síra se nachází i v mrkvi, tak si k večeři udělejte mrkvový salát s ananasem nebo mrkvovou polévku. Pitný režim by měl zahrnovat minimálně dva litry neokysličené minerální vody.

Související témata:
Denní horoskop

Načítám