Hlavní obsah

Co chtějí muži skutečně dostat k Vánocům?

Reklama

Nekupujte mu ponožky, lístky do divadla ani poukázku na seskok padákem. Víme, co vašemu partnerovi udělá doopravdy radost.

Článek

Víte, čím muže dokážete o Vánocích dokonale otrávit? Dárkem, kterým mu dáváte něco za úkol. Dárkem, kterým mu naznačujete, že od něj (už zase) něco očekáváte. Třeba že s vámi půjde na operu (když by raději šel na pivo). Nebo že začne nosit kravatu (když se nejlépe cítí v tričku a džínách). Případně že svůj oblíbený batoh vymění za elegantní koženou aktovku nebo že začne posilovat s novými činkami anebo číst moderní poezii... Dámy, řekněme si to na rovinu: nezačne!

Daleko lepší je takový dárek, který vychází vstříc jeho skutečným potřebám a přáním. (A nemusí to být zrovna basa piva!) Může to být něco velmi praktického (ale ne obligátní ponožky). Anebo nějaká elektronická vychytávka (ale ne nový počítač nebo přehrávač, protože ten si radši vybere sám).

Všechny tyto požadavky naráz splňuje zbrusu nový holicí strojek Philips AquaTouch, navržený pro dokonalé oholení bez podráždění, jak na sucho, tak na mokro – váš partner ho může používat třeba i ve sprše a oholí se s ním mnohem rychleji než žiletkou. Navíc je bezšňůrový a na jedno oholení mu stačí pouhé tři minuty nabíjení.

Holicí strojek Philips AquaTouch můžete nyní získat také zdarma. Stačí navštívit stránky Vyjadrito.cz a zapojit se do soutěže.

Jako bonus se seznámíte se sympatickým Filipem – přeborníkem ve vyjadřování, který si ví rady v každé situaci. „Aha, to bude nějaký další chytrák s prořízlou pusou, který se mě bude snažit ukecat,“ říkáte si teď možná. Omyl! Jako každý mistr ve vyjadřování totiž i Filip ví, že slovy toho o sobě sdělujeme jenom malou část. Mnohem víc toho říkáme svým zevnějškem, výrazem tváře nebo pohybem těla. Nevěříte?

Prohlédněte si Filipova videa na Vyjadrito.cz a překvapte svého partnera holicím strojkem Philips AquaTouch!

Reklama

Související témata:

Načítám