Hlavní obsah

Co jsou ženy ochotné podstoupit pro lepší vyvrcholení?

Foto: Thinkstock

Co dělat proti nudě v sexu? Někdo si myslí, že bojovat se dá skutečně jakkoli!Foto: Thinkstock

Reklama

Adéla má ráda vyvrcholení, Petra i Klára taky. Vlastně všichni ho milují! Nebo se ho snaží dohnat. Jak? Výplněmi tělesných dutin, aplikováním vlastní krve a implantáty! Vítejte ve světě šíleností!

Článek

Tuning sexuálního života? Za zkoušku to stojí, říká si nejedna žena, která buď trpí sexuálními dysfunkcemi, nebo se jen chce přiblížit orgasmům, o kterých čte v časopisech. Co je dotyčná schopna udělat pro „lepší“ orgasmus? Doslova bizarní věci za nehorázné sumy!

1. Injekce do bodu G

Jedná se o ambulantní zákrok, kdy se kolagen, kyselina hyaluronová, či dokonce vlastní tuk injekcí vpraví do ženského bodu G (a to i přesto, že někteří pochybují o jeho existenci), čímž má dojít k regeneraci a posílení vaginální tkáně, a tudíž i k silnějším orgasmům. Říká se mu plastika bodu G.

Jaké to je? Zájemkyně musí přetrpět základní vyšetření prsty, poté bolest při aplikaci lokálního anestetika a následně vložení zrcátka do nejcitlivějších míst. Za to všechno musí zaplatit v přepočtu 12 000 korun. To vše s nejistým výsledkem.

Kdo je proti? Například britský deník Daily Mail upozorňuje na to, že lékaři a výzkumníci tento zákrok zpochybňují, jelikož jeho výsledky a pozitivní dopady na ženský organismus nejsou podloženy žádnou lékařskou studií.

Skutečnost je taková, že gynekologové varují ženy před negativní stránkou věci hned poté, co odezní „placebo efekt“. I český sexuolog Luděk Daneš upozorňuje, že efekt, pokud nějaký je, je beztak jen dočasný. Proč? „Výplň se začne vstřebávat,“ komentuje. Někteří glosují, že účinek zákroku trvá maximálně 4 měsíce. Tak co, stojí to za to?

Foto: Thinkstock

Nevíte co s penězi a chcete mít mimořádný orgasmus? Plastičtí chirurgové jsou pro vás v tom případě řešení. Alespoň to tvrdí...Foto: Thinkstock

2. Využití vlastní krve

Takzvaný O-Shot, což je registrovaná značka, také patří mezi vaginální injekce, ovšem s tím rozdílem, že se při ní využívá vlastní krev, která se aplikuje pod klitoris. Au!

Jaké to je? Lékaři odeberou krev a separují krevní destičky bohaté na plazmu, která se vstřikuje do dvou míst: do části horní pochvy a přímo pod klitoris. Tato sranda stojí bezmála 30 000 korun.

Kdo je proti? Když se americká sexuální terapeutka Madeleine Castellanos měla pro US Weekly vyjádřit na téma využití vlastní krve v sexualitě, pronesla tohle: „Krevní destičky jsou využívány ve všech různých oblastech medicíny, ale dosud nikdo nikdy nezjistil, zda je to efektivní.“ Za 30 000 korun to nikdo neví? To je docela pecka!

Prý sice existují výpovědi několika žen, nicméně podle této terapeutky se nedá určit, zda se jedná o skutečný fyzický efekt, nebo pouze psychologickou vzpruhu. Navíc, a jako v předchozím případě, opakují-li se injekce do jednoho malého prostoru, může dojít ke zjizvení, změnám libida a menší citlivosti. Tak pozor na absolvování několika kol této legrace…

Foto: Thinkstock

Nechaly byste si do vaginy píchat injekce s vlastní krví?Foto: Thinkstock

3. Implantáty

Zařízení, které má přinést vyvrcholení pouhým stiskem tlačítka, bylo představeno začátkem letošního roku chirurgem Stuartem Meloyem ze Severní Karolíny. Jedná se o implantát velikosti krabičky cigaret, jehož cena zatím nebyla vyčíslena.

Jaké to je,zatím není známo. Ďábelský stroj se nachází ve fázi testování, nicméně už teď se ví, že si bude žádat operaci a že se bude těšit zájmu žen všech věkových kategorií. Po „vložení“ do intimních míst se mají využít elektrody řízené dálkovým ovládáním. Ty budou údajně stimulovat nervy. Následně se generátor signálu uchýlí pod kůži pacientky. Zákrok si žádá plné vědomí během operace, aby chirurg určil správné nervy, na které patří ony elektrody. Ólalá!

Kdo je proti? Ještě nikdo, ale již teď se odborníci shodují, že když ženy snášejí bolestivé operace kvůli zvětšení poprsí, je pravděpodobné, že po tomto zákroku zatouží úplně stejně. A to bez ohledu na nepohodlí, bolest či vysoké sumy účtované za operaci. Jestli to bude za ty nervy a peníze stát, to se teprve uvidí…

A co uděláte pro lepší orgasmus vy?

Reklama

Načítám