Hlavní obsah

Co na vás prozradí ruce a prsty?

Foto: Thinkstock

Ruce řeknou víc, než jste čekaliFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezi tajemné vědy, které na vás prozradí více, než možná sami tušíte, rozhodně patří i chiromantie. Že nevíte, o čem je řeč? No přece o tom, co všechno lze vyčíst z vašich prstů, dlaně a vůbec – celé ruky. Chcete vědět, jací jste skutečně v posteli, jaký je váš partner nebo jestli máte od přírody sklony k nevěře? Čtěte dále!

Článek

Ukaž ruku, a já ti řeknu, jaký jsi – přesně to vás čeká na následujících řádcích! Tvar prstů, velikost dlaně nebo šířka kloubů na vás prozradí víc, než si myslíte. Jednou z nejznámějších světových chiromantiček je i Švýcarka Alice Funk, z jejíchž poznatků a zkušeností text čerpá. Věděli jste, že se levé ruce přezdívá dědičná? Při správném čtení vám sama poodhalí vaši životní cestu. Pravá ruka naopak zobrazuje přítomnost a její prsty vaše nejniternější pocity a vlastnosti. Takže se připravte, na pravou ruku hleďte a lekce samopoznávání může začít!

Na tvaru a velikosti záleží

Tím nejsnáze rozpoznatelným znakem ruky je její velikost. Lidé s velkýma rukama často lpí na detailech, je pro ně důležitá přesnost a důslednost. Ve vztahu je na ně spoleh, ale jejich puntičkářství může lézt druhým občas i na nervy. V posteli si můžete být jisti, že nepřestanou, dokud vás nezahrnou tím nejlepším, co v nich je. Naopak osoby s výrazně malýma rukama se vyznačují laxností a někdy až přehnaným nadhledem. Jen tak něco je sice nerozhází, ale nechtějte po nich, aby okamžitě řešili vše, nač si vzpomenete. Na druhé straně nešetří romantikou ani vroucným objetím.

Zaměřte se také na celkový tvar dlaně i s prsty. Úzká dlaň s drobnými a křehkými prsty poukazuje na citlivou osobnost, která se tu a tam zhroutí. Upřímnost, nával energie a především stabilitu, možná i vztahovou či sexuální monotónnost naopak čekejte od osob s hranatým tvarem ruky. Skvělými milenci bývají lidé s protáhlou rukou a špičatými konečky prstů. Ti totiž hýří kreativitou a jsou senzitivní, není s nimi tedy nuda a pořád zkoušejí něco nového. Pozor na partnery s malou rukou, s krátkými prsty do špičky – jsou sice romantičtí, ale zato nestálí!

Foto: Thinkstock

I na kloubech záležíFoto: Thinkstock

Hádky podle kloubů

Pokud se se svou polovičkou chytnete za ruce a cítíte silné a výrazné klouby, je vše v pořádku. Značí, že se na na druhého můžete ve všem spolehnout a že ten druhý zpravidla myslí racionálně. S největší pravděpodobností s ním po boku nepřijdou ani časté hádky. Malé nevýrazné klouby zase upozorňují na impulzivnost jednání, zkratkovitost a vznětlivost. Takže u dvou osob s malými klouby to doma musí být pěkná houpačka a „Itálie"!

Říká se, že čím delší prsty, tím je člověk inteligentnější a že krátké a masité prsty svědčí o primitivnosti. Pravdivost tvrzení však raději posuďte sami. O vlastnících malých tlustých prstů se také tvrdí, že milují luxus a jsou upřímní požitkáři.

Malíček prozradí sexuální náruživost

Nesmíme zapomenout ani na jednotlivé prsty! Palec bývá silnou celkovou podporou charakteru. Rovný a především silný palec poukazuje na silnou osobnost, o kterou se můžete kdykoli opřít. Malý a zahnutý značí nejistotu, nerozhodnost a křivý charakter.

Pokud máte tlustší konec ukazováčku, jste vyloženě rodinný typ a jste schopni pro plnohodnotný a šťastný vztah udělat cokoli. Na druhé straně totéž očekáváte od své drahé polovičky – najít vhodného partnera pro vás tedy není tak úplně jednoduché. O náročnosti na své okolí vypovídá ostatně i prostředníček – čím silnější je u kořene, tím je těžší se vám zavděčit.

Nakonec zbývá ještě nejmenší z prstů – malíček, ten prozrazuje tajemství vašeho sexuálního apetitu! Rovnice je jasná – čím silnější je malíček u kořene, tím víc a častěji „to" potřebujete… Pokud máte naopak malíček úzký, svědčí to o veliké stydlivosti a někdy i frigiditě.

A ještě rada závěrem: učené knihy tvrdí, že muži s prsteníčkem delším než ukazováček sice mívají více peněz, ale také více zanášejí… Takže pozor na ně!

Jak sedí prstová a dlaňová charakteristika na vás? Jste spíše romantici, nebo racionální osoby? Věříte podobným tajemným vědám? Přidejte svůj názor do diskuse!

Reklama

Související témata:

Načítám