Hlavní obsah

Co nosí Češky na hlavě aneb Sluší vůbec někomu klobouk?

 

Reklama

Pokrývky hlavy bohužel většina Češek volí, jen když uhodí kruté mrazy, a přitom je tolik klobouků, čepic i čelenek, které se dají nosit stylově, a hlavně pohodlně i jindy! Dnes jsme se zaměřili právě na tyto doplňky.

Článek

Když je zima zahřejí, chrání vás před sluncem, a pokud vaše vlasy vyhlásí stávku, ideálně vám zakryjí vše, co potřebujete, aby svět neviděl. O čem je řeč? Samozřejmě o pokrývkách hlavy. Sice se jim české ženy v uplynulých letech ve většině vyhýbaly, ale i to se momentálně mění a do vašich šatníků si kromě standardních čepic našly cestu klobouky se širokou krempou nebo i klasické „bekovky“.

Dost teorie, pojďte se s námi podívat do pražských ulic, jak se klobouky a jiné pokrývky hlavy nosí v praxi. Eliška Hudcová z pořadu Minuta módy internetové televize Stream.cz si tentokrát políčila právě na tyto doplňky a věřte, je na co koukat. Klobouk dolů za vaši odvahu, dámy.

Jarní kabátky? Poradíme vám, které můžete nosit a kterých se raději zbavit. A pro milovnice umírněné módy tu máme tip: Jaké barvě byste letos měly dát šanci? Rozhodně pudrové!

Reklama

Související témata:

Načítám