Hlavní obsah

Co je sexy z pohledu chlapa 2

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Muži nechtějí mít vyzývavou partnerkuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

2. díl - Přiznávám, že se my muži na ulici zpravidla otočíme po výrazně nalíčené dlouhovlásce v kratinké minisukni a na jehlách. Neznamená to však zákonitě, že bychom chtěli mít za každou cenu něco takového doma. Spíše naopak.

Článek

Jestliže jsem vás v předchozím dílu Co se mužům (ne) líbí na ženách měl k tomu, abyste se netrápily nad fotografiemi modelek a uměly s úsměvem „prodat" to, co na sobě máte bez drastických úprav, neznamená to, že my muži neumíme ocenit, když na sobě pracujete, abyste se nám líbily. Vždyť my se snažíme o totéž, jen o tom nemluvíme a neutrácíme za drahé časopisy...

Sport je lepší než diety!

A tak, prosím, cvičte, běhejte si a všelijak sportujte, ať na vás nic zbytečně neplandá. To ano. Když sportujete, máte navíc dobrou náladu, jiskru v oku i větší chuť na sex. Nemusíte se právě přejídat dortíky, ale nesnažte se jen a pouze drastickými dietami dramaticky změnit v něco úplně jiného. Stejně se vám to nepodaří, a když načas ano, vypadáte pak nezřídka urvaně, zplihle a nevesele, jste nervózní a protivné. Když vám Cindy Crawford řekne: „Vedu docela prostý život, snažím se chodit brzy spát a dávám si pozor na to, co jím," vypadá to prostince a jednoduše, ale pomineme-li zamlčenou dřinu v posilovně a kosmetickou maxipéči, je nutno si uvědomit, že tato zdánlivě nestárnoucí ikona má nejen „nadělíno" shůry, ale především, že její tělo je její jediné zaměstnání. Nakonec se i ona přizná: „Když se ráno probudím, nevypadám jako Cindy Crawford." Tak vidíte!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Ne každá si může dovolit minisukniFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Nenechme se zblbnout!

Milující a rozumný muž přijímá jako samozřejmost stárnutí své ženy, tak jako ona přijímá jeho. Myslím, že nás svět médií, výpravných dámských časopisů a porna všechny dost poblbnul. Stavíme si normy stále blíže těmto pohádkám pro dospělé, a pak se hloupě a zbytečně nervujeme, že neplníme. Jedna má kamarádka říká: „Nejraději se chlapovi nejprve předvedu nenamalovaná ve volných lacláčích nebo vytahaných teplákách. Když po mne vyjede, mám jistotu, že se mu opravdu líbím. Jak potom kouká, když si rozpustím vlasy, namaluju si na ksicht obličej, vezmu kožený kalhoty a jdeme ven."

Mini, nebo rozparek?

Seděli jsme v jednom z teplých dubnových dní, kdy dámy z kožichů naskočily rovnou do letních šatů a minisukní, s kamarádem na zahrádce restaurace a pokukovali po ženách. Nejsme žádní extra fajnšmekři, ale palec nahoru šel tak u jedné z deseti. Zjistili jsme, že ženy, tak mohutně vzdělané četbou o módě, často neumějí dodržet ani zásadu, kterou drží každý průměrný chlap: Mám-li bříško, nenechám si ho vykukovat pod krátkým trikem, ale vezmu si košili a nechám si ji ještě pěkně ven z kalhot. Děvčatům a dámám však bříška vesele přetékala přes bokovky, jako by jim to dal někdo befelem. A krátké sukně? Málokterá žena má tak pěkné nohy, aby byl skutečně estetický zážitek na ně pohledět od zadku až po kotníčky. Proč se v době, kdy jsou povoleny všechny délky sukní a šatů, takto dehonestovat? Vždyť stejnou funkci zastane třeba dobře umístěný rozparek u delší sukně!

Chceme krásné ženy? Baže chceme! Ale jak to dopadá, když svůj vlastní úlovek v běžném životě „nevydýcháme"? O tom v zítřejším dílu.

Reklama

Související témata:

Načítám