Hlavní obsah

Čtenářka Věrka zažila focení ve stylu boudoir. Je z ní kočka!

Foto: Filip Matušinský

Nechat se vyfotit ve spodním prádle vyžaduje odvahu. Věrka vše zvládla na jedničku!Foto: Filip Matušinský

Reklama

Boudoir. Magický fotografický termín, který promění každou ženu ve smyslnou sexy šelmu. S grácií i hravostí! Jak přesně? Dali jsme vám šanci to zažít, a čtenářka Věrka měla štěstí. Vybrali jsme ji!

Článek

Na konci listopadu jsme v několika článcích uveřejnili výzvu, že bychom rádi s jednou ze čtenářek nafotili smyslné fotky ve stylu „boudoir“. Váš zájem byl neuvěřitelně obrovský, a to je dobře. Jak už ostatně psala dříve šéfredaktorka Kamila ve svém editorialu, bylo úžasné vidět, že existuje tolik pěkných dam, které i v dnešním uspěchaném světě touží zažít den, kdy by se všechno točilo jen kolem nich. Vybrat jsme ale mohli jen jednu. A bylo to extra obtížné! Nakonec volba padla na sympatickou 35letou Věrku.

Foto: Archiv redakce

V ateliéru před líčením a výběrem prádla. Lehká nervozita je znát!Foto: Archiv redakce

„Je to můj sen už dávno, ale uznávám, že jsem nenašla odvahu a ani finance. Vychovávám sama tři malé děti a znáte to :-) Ale nestěžuji si, a navíc jsem právě moc zamilovaná do muže, který s velkým srdcem přijal i mé 3 děti a ony jeho. Nikdy jsem nebyla hubeňour. Žiji v Orlických horách na břehu řeky Tiché Orlice. Je to tu drsně horské, ale zároveň poetické a něžné...co napsat víc? Snad jen to, že se třeba štěstí usměje,“ znělo její přání...

A usmálo se, ještě před Vánocemi Věrka dorazila k nám do redakce! Čekal na ni tým s vizážistkou, stylistkou a hvězdným fotografem Filipem Matušinským (a taky samozřejmě láhev bublinek na nezbytné uvolnění :o)). „Vždycky jsem chtěla takové fotky mít. Navíc je můžu dát pod stromeček příteli jako překvapení,“ svěřila se Věrka krátce po začátku. A pak už to jelo! Líčení, zkoušení spodního prádla a focení v luxusním hotelovém pokoji v centru Prahy (včetně vany plné růží...).

Za odpoledne vznikla sada fotek, které Věrka bude mít už navždycky jako milou památku. Jednu z nich jsme i vytiskli a jako dárek poslali do Orlických hor (pod stromeček jejímu partnerovi). A pocity? „Nikdo se nemusí bát to zkusit, ani mamky po třech dětech :o). A co na to můj muž? Fotografie se mu moc líbily, jen byl trochu smutný, že na nich nejsem tak úplně já, zná mě totiž usměvavou a veselou. Ale rozhodně se mu na nich moc líbím a říká, že jsem na nich opravdu krásná.“

Pár fotek najdete níže i vy, třeba jako malou inspiraci pro vlastní dárek. Některé fotky si samozřejmě ale nechá Věrka jen pro sebe... o:)

Foto: Filip Matušinský

Pro začátek zůstal na těle i lehký župánekFoto: Filip Matušinský

Foto: Filip Matušinský

V posteli před fotografem? Ostych musí stranouFoto: Filip Matušinský

Foto: Filip Matušinský

Krajkové body zahrálo na něžnou notuFoto: Filip Matušinský

Foto: Filip Matušinský

Provokativní, přesto cudnáFoto: Filip Matušinský

Foto: Filip Matušinský

Stylový korzet. Proč ne?Foto: Filip Matušinský

Foto: Filip Matušinský

Focení ve vaně bylo třešničkou na dortuFoto: Filip Matušinský

Co vy na to? Nás váš zájem o boudoir nadchl natolik, že jsme se rozhodli na začátku příštího roku celou akci zopakovat s další čtenářkou. Favoritky už máme předvybrané, proto prosíme nové přihlášky neposílejte. Ale nebojte se, sledujte naše stránky i příští rok, určitě se podobná výzva znovu objeví!

Reklama

Načítám