Hlavní obsah

Čtvrtníčkův ETATEST se soutěží

Reklama

Petr Čtvrtníček zase řádí. Tentokrát se pustil do testování výrobků ETA a při té příležitosti otestuje rovnou i vás. Podívejte se na www.etatest.cz, poslechněte si, co si o vás Čtvrtníček myslí, a vyhrajte některý ze skvělých pomocníků ETA pro vaši domácnost.

Článek

Navštivte Testovací studio ETA

Petr Čtvrtníček testuje kvalitu a výdrž produktů ve speciálním Testovacím studiu ETA přímo pro Čechy a Slováky. Vy teď máte jedinečnou příležitost zapojit se do Čtvrtníčkova ETATESTU a zároveň se dozvědět, co si Čtvrtníček myslí právě o vás. Buďte si jisti, že něco podobného vám zatím nikdo neřekl.

Zaostřeno na výkon

Čtvrtníček využívá při svém testování velmi netradičních postupů. Co všechno se dá dělat s mixérem a k čemu se hodí kuchyňský robot či vysavač? Čtvrtníčkovy metody vás přinejmenším překvapí. Až oceníte hrdinské výkony produktů ETA, můžete sami rozhodnout, který z postupů je vám nejbližší.

Otestujte své štěstí v soutěži

Účastí ve Čtvrtníčkově ETATESTU získáte možnost vyhrát každých 14 dní některý z produktů ETA. A to není všechno. Kromě šesti soutěžních kol vás čeká slosování o hlavní výhru – poukázku v hodnotě 15 000 Kč, 10 000 Kč nebo 5000 Kč na produkty ETA. Užijte si Čtvrtníčkův ETATEST a získejte zároveň kvalitní posilu pro svou domácnost.

Více informací jak se zapojit na www.etatest.cz!

Reklama

Načítám