Hlavní obsah

Dara Rolins doporučuje zebří vzor

Reklama

Přemýšlíte po uložení letních šatiček do skříně, čím doplnit váš šatník pro podzimní měsíce? Inspirujte se zpěvačkou a módní ikonou Darou Rolins, o které je známo, že dokáže odhalit nejnovější trendy.

Článek

Pokud chcete být letos na podzim in, nesmí ve vašem šatníku chybět zvířecí vzory. Dara Rolins se však nespokojí jen tak s něčím, a proto místo tradičních verzí volí nekonvenční zebří vzor. Ten našla v aktuální dámské kolekci adidas Originals pro podzim a zimu 2014.

Specialita v podání zebřích tenisek se skrytým podpatkem, ve kterých budete jednoduše nepřehlédnutelná

Jako milovnice sportu zpěvačka nikoho nepřekvapí tím, že se i mimo posilovnu nejraději obléká ve sportovním, uvolněném stylu. Její odvážné duši přitom nejlépe odpovídá značka adidas Originals, která vychází z bohaté sportovní tradice značky adidas a přináší módu pro silné osobnosti.

Právě kombinace sexy černobílého zebřího vzoru a sportovního stylu zaujme svou jedinečností a nádechem extravagance. Unikátní kolekce Zebra pack byla proto jasným kandidátem na rozšíření Dařina šatníku a v příštích měsících bude mít přednost.

Adidas Originals využívá celoplošný zebra potisk a legíny jsou důkazem toho, že i ten vypadá skvěle

Jak neotřelý vzor nosit, vám s radostí ukáže samotná zpěvačka. V aktuální dámské kolekci adidas Originals využívají sexy černobílý vzor všechny kousky od triček a legín přes péřové vesty a bundy až po boty a tašky. Dara se přitom nebojí ani celoplošných potisků a dokazuje, že i ty mohou vypadat skvěle.

Představuje také specialitu v podání zebřích tenisek se skrytým podpatkem. Nemusíte si už stoupat na špičky, aby vás bylo vidět. V kouzelných teniskách, a především díky neokoukanému vzoru si vás všimne každý.

Jedinečná a nekonvenční mikina se zebra prvky, která nesmí chybět ve vašem podzimním šatníku

Kolekce je dostupná ve značkových prodejnách adidas a on-line na www.lionsport.cz, www.adidas.multibrands.cz/originals/, www.a3sport.cz/druhy/adidas-originals/, www.hzhsport.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám