Hlavní obsah

Dárky, které potěší každého muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete svému partnerovi udělat radost opravdu praktickým dárkem? Vyberte mu telefon, který je špičkou mezi smartphony. Máte-li doma sportovce, vybavte ho i sportovním náramkem Samsung Gear Fit2.

Článek

Mobilní telefony Galaxy S7 a S7 edge patří k těm nejlepším na trhu. Nabízejí kombinaci luxusního designu ze skla a kovu, ale také výkonný procesor, který umožňuje plynulé hraní i graficky náročných her, odolnost vůči prachu a vodě (certifikace IP68) nebo schopnost úplného dobití baterie za 95 minut.

Zcela unikátní je rovněž funkce fotoaparátu Dual Pixel s vyšší rychlostí závěrky a přesnějším automatickým ostřením, která zaručuje zachycení jasnějšího a ostřejšího obrazu, a to i za zhoršených světelných podmínek. Telefon je k dostání za cenu od 22 599 Kč.

Mobilní telefony Galaxy S7 a S7 edge patří k těm nejlepším na trhu

Elegance pro sportovce

Každý sportovec ocení zařízení, které mu poskytne přehled o veškerých sportovních aktivitách. Samsung Gear Fit2 zaznamenává údaje o krocích a uběhnutých kilometrech, spálených kaloriích, tepové frekvenci či délce spánku. Díky zabudované GPS je měření vzdálenosti přesnější než u klasických zařízení s krokoměrem.

Samsung Galaxy 6S7 Edge

Kromě sportovních funkcí zobrazí náramek po spárování s mobilním telefonem také kalendář, zprávy či upozornění na příchozí hovor. Navíc je odolný vůči prachu a vodě (certifikace IP68. Cena 4999 Kč s DPH.

Více tipů na dárky naleznete na www.samsung.cz.

Díky náramku Samsung Gear Fit2 máte přehled o veškerých svých aktivitách

Související témata:

Načítám