Hlavní obsah

Dárky pro teenagera: Tohle je cool!

Foto: Thinkstock

Teenageři ocení i něco jiného než jen peníze!Foto: Thinkstock

Reklama

Další díl o vychytaných dárcích, kterými můžete obdarovat své blízké, je tady! Tentokrát pro vás máme 15 tipů pro teenagery či středoškoláky, pro které je někdy vybírání dárečků pořádnou řeholí. Čím je potěšit a překvapit u stromečku, když se nechcete spokojit s populární, ale nenápaditou obálkou plnou bankovek?

Článek

1. Magická plazmová koule

Máte doma budoucího vědce či jen syna, kterého baví fyzika? Pak mu pořiďte magickou plazmovou kouli o průměru 20 centimetrů, která vydává světlo vysokonapěťovými plazmovými výboji. Skleněná koule s efekty, které lze ovlivnit přiblížením ruky nebo vyvolat zvukem! Kouli, která je nabíjena síťovým adaptérem a má velmi nízkou spotřebu, lze umístit i na zeď.

Cena:cca 699 Kč

2. Ať jim to pěkně odsejpá!

Chodí pořád a všude pozdě a vymlouvají se, že nemají hodiny ani hodinky? Originální skleněné hodiny s malovanými motivy od firmy Nextime je dostanou! Na výběr jsou výrobky o průměru 35 nebo 43 centimetrů a spoustu vtipných malovaných motivů.

Cena:cca 999 Kč

3. Elektronické svítící tričko

Ideální dárek pro teenagera? Elektronické svítící tričko s detekcí Wi-Fi signálu! Má vpředu motiv antény – luminiscenční panel. Ten se rozsvítí podle síly Wi-Fi signálu. Když v okolí není signál, detektor jej neustále vyhledává, symbol antény svítí a vlny blikají. Samotný detektor se skrývá v kapsičce uvnitř.

Cena:cca 890 Kč

4. Podpěra na notebook do postele

Nejlépe je v posteli, a to i při učení! Pokud nemůžete svého potomka donutit, aby si sedl s notebookem k pracovnímu stolu, pořiďte mu podpěru pro laptop od IKEA, která zaručí, že si nebude křivit záda a zároveň se do přístroje nenatáhne z postele tolik prachu. Stolek má velikost 43 x 30 a výšku 21 cm, je vhodný pro počítače do velikosti 17 palců. A zaujme i puntíkový design.

Cena: cca 299 Kč

5. Krepovací kleště s vyměnitelnými nástavci

Lokny? Vlasy rovné, nebo krepaté? Mladá dáma potřebuje každý den jiné! Proto určitě ocení krepovací kleště v „holčičím“ bílo-růžovém provedení od ETA. Součástí balení jsou tři vyměnitelné nástavce, které pomohou se snadnou obměnou účesu. Praktická je i světelná signalizace, která upozorňuje na dosaženou teplotu a vytváření účesu tak zrychluje. Zároveň varuje, že už hrozí poškození vlasů.

Cena: cca 349 Kč

6. Tetovací sada na vytváření taháků

Oficiální název zní: pomůcka pro osoby se selhávající pamětí. A to je přece při písemce každý školák a student! Určitě mu proto udělá radost speciální tetovací sada od Naoko. Obsahuje dvanáct seznamů a speciální pero, kterými si připraví potřebné informace, letopočty a vzorečky a ty pak otiskne na kůži.

Cena: cca 125 Kč

7. Taška na notebook pro holky i kluky

Brašna na notebook od Riesenthel, která je v moderním designu, výborně ochrání jejich počítač díky zesílenému polstrování. Lze ji použít též jako tašku pro volný čas nebo do školy, protože obsahuje velké množství kapes. Uvnitř je i kapsa na mobil.

Cena:cca 643 Kč

8. Lyže pro design i rychlost

Současní teenageři ocení na sjezdovkách rychlost, volnost a freestyle. Ideálním partnerem pro takovou jízdu jsou lyže Sporten Bubbler se zajímavým designem. Jsou vhodné nejen do prašanu, ale i do snowparku či na klasickou sjezdovku. Vyrábějí se v délce 175 a 185 cm.

Cena: cca 11 900 Kč

9. Termohrnek s potisky

Pít je zdravé, a to i v zimě. Když dáte svému potomkovi pod stromek originální termohrnek, jistě bude tuto radu dodržovat! Firma Krásný domov.cz je nabízí s originálními potisky od puntíků, přes svislé i vodorovné proužky až po názvy různých typů káv. Vybírat můžete z objemu 0,2 a 0,25 litru.

Cena: cca 359 Kč

10. Diáře na malá i velká tajemství

I v době počítačů jen těžko najdete někoho, kdo by se obešel bez papírového diáře či zápisníku – a mladé dámy přivítají, bude-li stylový a krásný. Tyto podmínky splňují ručně vázané Paperblanks se speciálním papírem, který má stránky co nejméně průhledné, a přitom tenké. Papír neobsahuje kyseliny a je vyroben pouze z ekologické dřevní hmoty.

Cena:cca 419 Kč

11. Parfém pro holky

Dokonalý parfém pro mladou dívku! Je to svěží květinová vůně, z níž sálá životní energie, elán, ale také romantika a něžnost. V růžovém flakonku Lacoste Love of Pink se skrývá mix nejrůznějšího ovoce, červeného pomeranče, růžové magnolie, vanilky a dalších skvělých ingrediencí.

Cena: cca 1090 Kč (90 ml)

12. Stolní fotbálek

Stolní fotbálky patří k oblíbeným hrám v nejrůznějších klubech či hospůdkách. Dopřejte tuhle „vychytávku“ své ratolesti a třeba se bude více držet doma. Rozhodně je to dobrá zábava pro vašeho puberťáka a jeho kamarády, ale takový rodinný turnaj může být také pořádná legrace. Fotbálek jde navíc lehce složit či rozložit, takže není problém ho převézt třeba na chalupu a podobně.

Cena: cca 863 Kč

13. Silikonová klávesnice

Pořiďte svému počítačovému maniakovi silikonovou klávesnici. Je naprosto bezhlučná a navíc na ní může klidně pořádat piknik, aniž by ji poškodil. Je voděodolná a dá se lehce srolovat a uklidit třeba do šuplíku, takže na stole má váš teenager během chvilky dost prostoru.

Cena:cca 271 Kč

14. Silikonové hodinky

Silikonové hodinky SLAP-ON umocňuje zajímavý systém zapínání – kolem zápěstí je vaše dospívající ratolest jednoduše obtočí. Uvnitř silikonového pásku je ocelová pružina. Hodinky jsou tak univerzální pro všechny velikosti a velmi příjemné k nošení. Seřizování je skryto v silikonovém pouzdru.

Cena:cca 239 Kč

15. Sedací pytel

Sedací vak Relax-it je skvělý dárek pro pohodovou relaxaci! Je vyroben z odolného, lehce udržovatelného materiálu a nabízí nekonečné množství poloh pro sezení a ležení. Sedací vak je tvarovatelný podle aktuálních potřeb. Je super pro pořádný odpočinek – lze na něm sedět, ležet, válet se, posadíte na něj návštěvy, může sloužit i jako pelíšek pro domácího mazlíčka!

Cena:cca 3999 Kč

Reklama

Související témata:

Načítám