Hlavní obsah

Dětské osušky nejen na léto

Foto: Violet Moon

Dětské osušky nejen na létoFoto: Violet Moon

Co nevidět tu budou prázdniny a s nimi dovolené, výlety a především pobyt u vody, který si užijí zejména děti. Chcete jim koupání zpříjemnit? Pak jim do plážové výbavy přibalte pohádkovou osušku. S výběrem vám rádi poradíme!

Článek

Při výběru dětských osušek si vždycky ověřte, z jakého materiálu jsou vyrobeny. Základem je z mnoha důvodů bavlna. Tento materiál je nezávadný, výborně absorbuje vlhkost a je příjemný dětské pokožce. Pokud k tomu dětem přidáte ještě oblíbeného pohádkového hrdinu, máte vyhráno.

Foto: Violet Moon

Dětská osuška Mickey Mouse – Úsměv 70 x 140 cmFoto: Violet Moon

Jaké motivy teď letí

Trendy se stále mění, s tím nic neuděláme, existují však motivy, které jsou nadčasové a milují je celé generace dětí. Nic nezkazíte, když své ratolesti pořídíte osušku s motivem Mickey Mouse nebo jeho kamarádky Minnie. Své čestné místo si však v oblíbenosti také drží Mimoni, Elsa a Anna z Ledového království a Blesk McQueen ze seriálu Auta. Že jsme se do vkusu vašeho dítka netrefili? Nevadí. Výběr osušek je široký.

Pro předškoláky

Pokud je váš potomek ještě v předškolním věku, pořiďte mu místo osušky dětské pončo s kapucí a dětskou deku z heboučkého materiálu, které mohou koupající se dítka nalákat z vody zpět. U deky si rovněž ověřte materiál. Je důležité, aby byl měkký a dítě nekousal.

Foto: Violet Moon

Dětská osuška Mimoň na dovolené 70 x 140 cmFoto: Violet Moon

Kde nakupovat

Dnešní doba naštěstí nabízí snadná řešení, a tak můžeme nakupovat z pohodlí domova. Pro nákup zmiňovaného zboží doporučujeme internetový obchod RodinneBaleni.cz, kde mimo jiné seženete i kvalitní dětské povlečení. Vaše děti budou spokojené.

Reklama

Načítám