Hlavní obsah

Dieta podle horoskopu

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Hubnutí souvisí s naším znamenímFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jestli jste se narodili ve znamení Ryb, pak s váhou zřejmě bojujete. Není pro vás lepší zábava, než vyjídat lednici. Lvi si také rádi dopřejí pořádnou hostinu. A to se pak těžko hubne. My ale víme, jak na to! Hvězdy mají pro každého zaručené hubnoucí tajemství.

Článek

Vodnář 21. 1. - 19. 2.

Máte rádi nezávislost, změnu a časté převlékání. A když nic z toho, tak alespoň neustále stěhujete a přemisťujete nábytek. Jste prostě tedy stále v pohybu. Jíte často ve spěchu a tím pádem také snadno přibíráte. Pro vás je tedy důležité stanovit si pevnou dobu jídla a vědomě si je vychutnat. Nejlépe vám budou dělat brambory a drůbeží maso. Tuk, cukr a celozrnné výrobky vám budou ležet hodně dlouho v žaludku. Budete se pak po nich cítit těžce - takže je raději omezujte.

Tip pro vás: Vitaminová injekce Vodnář potřebuje hodně tekutin. Proto je pro něj ráno ideální čerstvá pomerančová šťáva. Obsažený vitamin C posílí jeho obranyschopnost a nastartuje odbourávání tukových polštářků. Večer jsou pak nejvhodnější polévky, protože tekutá strava dělá u Vodnářů při dietě doslova divy!

Ryby 20. 2. - 20. 3.

Patříte k nejcitlivějším znamením zvěrokruhu. Pokud máte trápení, hned míříte do ledničky. Proto byste vždy měli mít nachystaný nějaký zdravý snack, například sušený ananas nebo jablka, po kterých můžete v případě krize sáhnout. Abyste hubnutí vydrželi, musíte se odměňovat. Ideální je například kousek hořké čokolády. Ryby mají rády klasickou kuchyni, což bývá problém. Ale nebojte, i česká jídla se mohou udělat odlehčená!

Tip pro vás: Mléko vede Hodně vápníku a hodnotných bílkovin - to je pro Ryby prim! Ryby dobře vědí, proč tak milují mléko. K snídani si proto mohou dát mléčnou rýži s medem nebo bílý jogurt s ovocem. Vytvoří si tak nízkokalorickou snídani, která je přitom neuvěřitelně „nakopne" energií na celý den. Večer už zasněným Rybám postačí něco obyčejného. Na hubnutí nejlépe pomohou mrkev, fenykl a černý kořen.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Okořeňte Štírům životFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Beran 21. 3. - 20. 4.

Pokud chcete něčeho dosáhnout, klidně půjdete hlavou proti zdi, což značně spotřebovává sílu a energii. Proto jsou Berani většinou hodně štíhlí. I když kolem pasu se občas nějaké to deko uloží. Vůbec totiž nemůžete odolat pečeným bramborám nebo žebírkům. Abyste zhubli, měli byste si dávat pozor na skryté tuky v uzeninách. Spalování kalorií můžete podpořit i bílkovinami (ryby), enzymy (ananas) a vitaminy (chřest).

Tip pro vás: Sladkosti s jogurtem Ideálním a lehkým startem do nového je pro Berana jogurt, nejlépe se sladkým ovocem, například jahodami. Kousky sucharu k tomu navíc dodají potřebné bílkoviny. Večer si Berani dají rádi něco dobrého. Nejvhodnější je pro ně velký zeleninový salát. Kombinovat jej mohou s bramborami, krůtími prsíčky nebo rybím filé.

Reklama

Související témata:

Načítám